/ Proiecte de casa / Despre noi – Cum a luat nastere povestea Hauze?
Despre noi – Cum a luat nastere povestea Hauze?
Despre noi – Cum a luat nastere povestea Hauze?
Proiecte realizate
60 Proiecte
Proiecte in executie
9 Proiecte
Clienti multumiti
200+
Recenzii
100+
Pasiunea pentru lucrurile bine facute in domeniul constructiilor si dorinta de a inova piata sunt cele care au determinat aparitia Hauze.
Echipa de specialisti in arhitectura, proiectare s instalatii si-a dorit sa dezvolte o firma care sa ofere clientilor experiente calitative, indiferent de situatie. Gama de servicii este diversificata, iar personalizarea este elementul care dicteaza succesul. In functie de nevoi si preferinte poti alege case mici, cu etaj, tip parter sau cu mansarda. Cum ai putea rezista unei asemenea oferte? In plus, avantajele nu se opresc aici. Pentru ca ne dorim sa definitivam excelenta, punem accent pe importanta evolutiei continue.
Tinem pasul cu schimbarile care apar in domeniu si ne adaptam imediat noilor cereri.
Tocmai de aceea utilizam:
• Materiale si tehnologii moderne - Fie ca e vorba de faza de proiectare sau executie, folosim doar resurse calitative. Imaginile tridimensionale pe care le prezentam clientilor surprind toate detaliile stabilite la inceputul colaborarii.
• Tehnici de lucru sigure - Pentru noi, siguranta clientilor se numara printre cele mai importante aspecte de care tinem cont in derularea activitatilor. Toate etapele de lucru sunt monitorizate atent, pentru a elimina din start posibilele erori tehnice.
• Directive si prevederi legale pentru a certifica proiecte constructii aflate in derulare - Ne ocupam de obtinerea certificatului de urbanism si a autorizatiei de constructie.
In ceea ce priveste personalul, lucrurile sunt si mai eficiente. Printre lucrurile pe care ti le garanteaza arhitectii se numara:
– Comunicare transparenta – La Hauze pretuim cu orice pret legaturile sincere, ceea ce ne determina sa definitivam colaborari profitabile. Raspundem cu promptitudine oricarei cereri. Suntem atenti la informatiile comunicate de clienti pentru a evita posibilele neintelegeri sau nemultumiri. De asemenea, ii tinem la curent cu detaliile despre stadiile lucrarilor de proiectare sau executie.
– Deschidere – Suntem deschisi oportunitatilor diverse de imbunatatire a serviciilor puse la dispozitie. Nimic nu este prea dificil pentru profesionistii nostri. Suntem la curent cu noile tendinte aparute pe piata si incercam sa ne adaptam la standardele internationale de calitate si eficienta. In plus, feedback-ul primit din partea clientilor ne ajuta sa devenim cea mai buna versiune a noastra.
– Intelegere – Daca este ceva ce ne place este sa ne adaptam cu usurinta in functie de preferintele clientilor. Dezbatem impreuna felul in care va arata locuinta dorita, dar si care sunt costurile implicate. Incercam de fiecare data sa punem la dispozitie clientilor oferte personalizate in functie de bugetul pe care il au. Simplu si eficient pentru toate buzunarele!
– Consultanta specializata – In cazul in care este necesar, arhitectii Hauze vor oferi clientilor sfaturi personalizate despre crearea structurii de rezistenta sau alegerea elementelor de design. Experienta acumulata de-a lungul timpului i-a invatat ca armonia este cea mai importanta pentru a obtine spatii spectaculoase.
Daca iti doresti experiente calitative in ceea ce priveste definitivarea locuintei visate, te afli in locul potrivit. La Hauze vei avea parte de proiecte casa construite cu profesionalism si responsabilitate. Personalul este calificat in domeniu si dornic sa iti ofere motive constante de bucurie.
Alege intotdeauna servicii care se ridica la nivelul asteptarilor tale!