Hauze - Proiecte casa > Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prin utilizarea site-ului www.hauze.ro (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile prezentate mai jos, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. In cazul in care nu sunteti de acord cu oricare dintre acesti termeni si conditii, aveti posibilitatea de a inceta imediat utilizarea site-ului.

1. Definitii

PRODOMUM STUDIO – Societatea Comerciala PRODOMUM STUDIO SRL, organizata in baza legii romane, cu sediul in Bucuresti, Sector 6, Drumul Manastirea Varatec, nr. 7-11, CUI: 40099583, ce administreaza site-ului www.hauze.ro

SITE – Domeniul hauze.ro si subdomeniile acestuia; prin intermediul hauze.ro, utilizatorul are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de PRODOMUM STUDIO. Informatiile publicate pe www.hauze.ro sunt de interes general despre PRODOMUM STUDIO, produsele si serviciile comercializate de aceasta, precum si alte tipuri de informatii considerate ca fiind de interes pentru utilizatori. Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit, PRODOMUM STUDIO fiind detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra design-ului si continutului acestuia. Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o folosire abuziva.

CONTINUT

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)  Intregul continut al site-ului hauze.ro, incluzand imagini, texte, animatii, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea PRODOMUM STUDIO si este protejat conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Folosirea fara acordul scris al PRODOMUM STUDIO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati, in scris, la adresa de email: office@prodomum.ro

2. Generalitati

2.1. Prin prezentul document se stabilesc termenii si conditiile de utilizare a siteului / continutului / serviciului de catre utilizator, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid incheiat cu PRODOMUM STUDIO.

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la aceasta, accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului / serviciului, implica aderarea utilizatorului la Termeni si conditii si asumarea obligatiei de a monitoriza permanent Termenii si conditiile care pot fi oricand actualizate, modificate si completate de catre proprietarul sau administratorul site-ului.

2.3. Prin folosirea siteului / continutului / serviciului, utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din aceasta. De asemenea, utilizatorul raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului PRODOMUM STUDIO SRL, sau oricarui tert cu care PRODOMUM STUDIO SRL are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.4. In cazul in care utilizatorul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru prezentul document, va trimite un e-mail pe adresa office@prodomum.ro cu precizarea ca:

2.5. Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, utilizatorul poate sa contacteze PRODOMUM STUDIO SRL sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la PRODOMUM STUDIO SRL destinate acestui scop.


3. Continut

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, este proprietatea exclusiva a PRODOMUM STUDIO SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Imaginile prezentate pe site sunt doar cu titlu de exemplu, iar produsele si serviciile livrate pot diferi de acestea in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor si design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. PRODOMUM STUDIO SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

3.2. Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea, folosirea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de PRODOMUM STUDIO SRL, includerea oricarui continut in afara site-ului PRODOMUM STUDIO SRL, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al PRODOMUM STUDIO SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al PRODOMUM STUDIO SRL.

3.3. Orice continut la care utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc se afla sub incidenta documentului intitulat Termeni si conditii, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre PRODOMUM STUDIO SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea PRODOMUM STUDIO SRL cu referire la acel continut.

3.4. Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut doar in scopuri personale si non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale prezentului document.

3.5. In cazul in care PRODOMUM STUDIO SRL confera utilizatorului dreptul de a folosi sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite.

3.6. Niciun continut transmis catre utilizator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea PRODOMUM STUDIO SRL si/sau al angajatului sau colaboratorului PRODOMUM STUDIO SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin documentul intitulat Termeni si conditii sau prin acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. Contact pentru clienti si membri

4.1. PRODOMUM STUDIO SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre utilizator.

4.2. Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate PRODOMUM STUDIO SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil utilizatorului si PRODOMUM STUDIO SRL, considerandu-se astfel ca acesta consimte la primirea notificarilor din partea PRODOMUM STUDIO SRL in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

5. Produse si servicii

5.1. PRODOMUM STUDIO SRL publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care PRODOMUM STUDIO SRL are incheiate contracte sau acorduri de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita posibilitatilor tehnice existente. Utilizatorul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat telefonic, prin e-mail sau la o adresa stabilita (cu programare).

5.2. PRODOMUM STUDIO SRL ofera clientului posibilitatea de realizare, in mod gratuit, a unei modificari fata de proiectul prezentat pe hauze.ro.

5.3. Modificarea se va stabili de comun acord de catre client si societate, fara a afecta structural proiectul tip comandat initial. Daca modificarea afecteaza structural proiectul tip comandat initial, societatea isi rezerva dreptul de a tarifa suplimentar interventiile efectuate.

5.4. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv intrebuintarii personale de catre utilizator. PRODOMUM STUDIO SRL poate limita capacitatea de achizitionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor utilizatori, pe motive intemeiate.

5.5. Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate.

5.6. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in Euro si includ TVA.

5.7. Tarifele afisate pe site reprezinta pretul recomandat de catre PRODOMUM STUDIO SRL fara discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.

5.8. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de utilizator. PRODOMUM STUDIO SRL nu raspunde de corectitudinea informatiilor puse la dispozitie de client pentru facturare. Facturile se emit astfel: pentru platile efectuate anterior primirii produselor si serviciilor se emite factura de avans, iar pentru platile efectuate la momentul primirii produselor se emite factura finala. Pentru corectii (anulari, retur) se emit facturi de storno. Toate facturile sunt emise si inregistrate automat si incluse in raportarile fiscale.

5.9. Plata produselor si/sau serviciilor achizitionate prin intermediul serviciului se poate face online, cu cardul de debit, cu cardul pentru plati in rate, prin transfer bancar sau la livrare catre curier, in numerar.

5.10. In cazul platilor online cu cardul PRODOMUM STUDIO SRL nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

5.11. Plata in numerar la livrare (la curier) este o metoda de achitare disponibila doar in situatiile in care se convine astfel cu clientul.

5.12. Informatiile din evenimentele de vanzare folosite pentru descrierea produselor, caracteristici disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte siteuri etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea PRODOMUM STUDIO SRL, acestea fiind cu titlu de prezentare. PRODOMUM STUDIO SRL poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment pana la plasarea comenzii, fara a datora daune sau alte penalitati catre niciun potential client.

5.13. In imaginile produselor si/sau serviciilor PRODOMUM STUDIO SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii/etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia produselor. In acest caz, se precizeaza expres in descrierea produselor ce bun sau serviciu este de vanzare.

5.14 In cazul, putin probabil, in care PRODOMUM STUDIO SRL nu va putea onora o parte din produse, acesta va notifica, prin e-mail sau telefonic, clientul, oferindu-i posibilitatea de anulare a comenzii sau de scoatere din comanda a produsului ce nu mai poate fi livrat.


6. Calitate, garantii, livrarea produselor

6.1. PRODOMUM STUDIO SRL respecta prevederile de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare. Garantia se aplica conditiilor normale de utilizare si este valabila numai pentru produsele achizitionate si platite de client de la PRODOMUM STUDIO SRL. Garantia presupune rambursarea valorii pentru produsele neconforme pentru care clientul notifica societatea in scris in termenul legal.

6.2. PRODOMUM STUDIO SRL va emite si transmite catre client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre client conform legislatiei in vigoare.

6.3. PRODOMUM STUDIO SRL va facilita informarea clientului asupra stadiului in care se afla comanda sa prin trimiterea unui e-mail de informare la adresa indicata de acesta.

6.4. In cazul in care clientul renunta la o comanda cu plata efectuata in avans, prin transfer bancar confirmat sau prin solutia online de plata cu cardul si in care banca emitenta a cardului clientului a autorizat tranzactia bancara, suma aceasta va fi rambursata de catre PRODOMUM STUDIO SRL in maximum 14 zile de la data la care PRODOMUM STUDIO SRL a luat la cunostinta de acest fapt.

7. Frauda

7.1. PRODOMUM STUDIO SRL nu solicita utilizatorilor, prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc.), informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

7.2. Utilizatorul/clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre un tert a datelor sale confidentiale.

7.3. PRODOMUM STUDIO SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un utilizator/client ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele PRODOMUM STUDIO SRL.

7.4. Utilizatorul/clientul va informa PRODOMUM STUDIO SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

8. Limitare de responsabilitate

8.1. PRODOMUM STUDIO SRL este exonerata de responsabilitate in situatia in care siteul sau continutul sunt utilizate altfel decat in limita articolelor ce constituie prezentele Termeni si conditii.

8.2. In cazul in care un utilizator considera ca un continut expediat prin orice mijloc de catre PRODOMUM STUDIO SRL incalca drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta va contacta, pentru detalii, PRODOMUM STUDIO SRL la office@prodomum.ro sau telefon 0766.887.381.

8.3. PRODOMUM STUDIO SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestora. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii lor.


9. Forta majora si cazul fortuit

9.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, niciuna din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia dintre obligatiile care ii revin in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

9.2. Partea (reprezentantul legal) care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligata sa aduca la cunostinta celeilalte parti, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

9.3. Partea care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerata de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa duca la bun sfarsit contractul.

9.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului, fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

9.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.


10. Litigii

10.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc site-ului si/sau oricarui continut trimis de catre PRODOMUM STUDIO SRL utilizatorului/clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic etc.), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile documentului “Termeni si conditii”.

10.2. Orice disputa cu referire la prezentul document care ar putea sa apara intre utilizator/client si PRODOMUM STUDIO SRL se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

10.3. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

10.4. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.


11. Dispozitii finale

11.1. PRODOMUM STUDIO SRL isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum fara o notificare prealabila a utilizatorului sau clientului.

11.2. In limita prevederilor Termenilor si conditiilor, PRODOMUM STUDIO SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

11.3. PRODOMUM STUDIO SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.


12. Contact si alte informatii

In cazul in care exista intrebari, comentarii, feedback, idei sau sugestii in legatura cu PRODOMUM STUDIO SRL sau site-ul www.hauze.ro, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0766.887.381, de luni pana vineri, intre orele 10:00 si 18:00, sau prin email la office@prodomum.ro.