/ Proiecte de casa / Tarife de proiectare CONSULTANTA DE SPECIALITATE
CONSULTANTA DE
SPECIALITATE
Consultanta achizitie teren - Garanția locuinței mult visate

Serviciul de consultanta achizitie terendevine mai mult decât necesar atunci când te hotărăști să demarezi execuția unei case. Practic, este principalul lucru pe care trebuie să îl ai în vedere și care implicit influențează calitatea lucrării finale. Un teren care nu dispune de o bază solidă pentru construcție nu poate garanta clădirii grade sporite de rezistență și funcționalitate. O alegere greșită poate avea un impact semnificativ atât asupra bunăstării materiale, cât și asupra siguranței întregii familii. Tocmai de aceea, e indicat să apelezi la o echipă de specialiști în domeniu.

Noi îți garantăm servicii de calitate și expertiză profesională, indiferent de complexitatea proiectului pe care vrei să-l abordezi. Suntem aici să-ți răspundem la întrebări și să-ți oferim soluții personalizate în funcție de nevoile și cerințele tale.

Ce trebuie să știi înainte de a opta pentru serviciul de consultanta achizitie teren?

Achiziționarea unui teren vine la pachet cu numeroase responsabilități. Înainte de a trece la fazele propriu-zise de cumpărare trebuie să iei în calcul următoarele aspecte:

● Asigură-te că terenul nu se află sub un litigiu sau ipotecă. De asemenea, e important să verifici câți moștenitori legali există pentru a evita din start eventualele situații neplăcute.

● În cazul în care în locul respectiv au mai fost construite clădiri, dar au fost distruse de-a lungul timpului, trebuie să consulți părerea unui specialist.

● Dacă pe terenul pe care vrei să-l achiziționezi se află deja o construcție, trebuie să ai în vedere etapele aferente demolării.

● În cazul în care locuința care urmează a fi definitivată se află în pantă, e nevoie de o fundație mult mai stabilă. O asemenea situație înseamnă costuri adiționale și implicit eforturi suplimentare de construire.

Etapele derulării serviciului de consultanta achizitie teren

La Hauze ne ocupăm cu responsabilitate de fiecare activitate, fie că e vorba de achiziționarea unui teren sau stabilirea etapelor de execuție.

Când vine vorba deconsultanta achizitie terenne asigurăm că bifăm următoarele etape:

● Stabilim o întâlnire în prealabil în care tu ne spui care sunt cerințele și nevoile tale. Înainte de orice, trebuie să ne asigurăm că respectăm întocmai ceea ce își dorește beneficiarul de la noua construcție.

● Analizăm caracteristicile topografice ale terenului. Pentru a nu întâmpina probleme structurale, clădirea trebuie construită pe un teren stabil, care nu se mișcă sau care nu prezintă riscuri diverse. Dispunem de oameni specializați, care se ocupă atent de analiza terenului.

● Luăm în calcul detaliile urbanistice. Înainte de a alege terenul e important să existe un acces facil la serviciile necesare precum transport public sau alimentare cu energie electrică și apă.

● Zona și reglementările locale sunt foarte importante. Dacă, spre exemplu, îți dorești o locuință într-o zonă rezidențială, s-ar putea să ți se impună anumite reguli care țin de înălțimea, dimensiunea și designul lucrării. Însă, nu trebuie să-ți faci griji. Noi ne ocupăm ca la carte de serviciile de achizitie teren .

Acte necesare pentru vânzare-cumpărare teren

Dacă ai ales un teren obținut în urma unui contract de vânzare-cumpărare va trebui să te prezinți în fața unui notar public cu următoarele documente:

● Actul de proprietate,

● Documentația cadastrală a terenului,

● Extrasul de carte funciară,

● Certificatul de atestare fiscală,

● Actele de identitate,

● Procura făcută mandatarului - în cazul în care, din diverse motive, nu poți participa în momentul încheierii contractului.

● Contractul de vânzare-cumpărare.

Achiziția unui teren este o responsabilitate destul de mare, pe care trebuie să o tratezi în consecință. Există mai mulți factori pe care trebuie să îi ai în vedere înainte de a face tranzacția. Stabilitatea terenului, dar și specificațiile topografice și urbanistice sunt aspecte care trebuie luate în calcul.

Noi suntem aici să-ți punem la dispoziție toate resursele de care ai nevoie! Alege cu încredere serviciul de consultanta achizitie teren !

Consultanta achizitie imobil existent

Dacă te-ai hotărât să cumperi o casă deja construită pe care să o amenajezi ulterior, serviciul consultanta consultanta achizitie imobil existent devine alegerea ideală. Alegerea locului pe care urmează să-l numești acasănu este deloc o treabă ușoară, mai ales dacă nu dispui de cunoștințe tehnice. În mod evident, achiziționarea unui imobil existent nu mai presupune eforturile necesare pentru derularea etapelor de execuție. Nu mai pornești proiectul de la 0, ci practic ai o bază pe care o poți modifica în funcție de preferințe. Totuși, trebuie să ai grijă la tot ce presupune procesul pentru orice greșeală poate duce la probleme de siguranță și funcționalitate.

Echipa noastră îți pune la dispoziție servicii de consultanță efectuate conform reglementărilor în vigoare. Dispunem de experiențe necesară pentru a-ți garanta rezultatele dorite, indiferent de situație.

Se poate vinde un imobil ipotecat?

Una dintre cele mai frecvente întrebări atât din partea celor care vor să vândă, cât și celor vor să cumpere.

Un imobil ipotecat se poate vinde numai în momentul în care se derulează etapele de executare silită, în cazul nerespectării condițiilor contractuale. Poate fi de asemenea, vândut, dacă persoana care deține locuința vrea să-și schimbe bunul ipotecat.

Avantajele serviciului de consultanta achizitie imobil existent

Te întrebi care sunt principalele avantaje pe care le garantează serviciul de consultanta achizitie imobil?

Ei bine, dacă alegi să colaborezi cu noi vei beneficia de:

● Reducerea costurilor aferente pentru achiziționarea materialelor și derularea etapelor de execuție a clădirii. Va trebui să faci doar investiții pentru renovare și recompartimentare, în cazul în care este necesar.

● Soluții personalizate în funcție de cerințele și nevoile tale. Expertiza specialiștilor te va ajuta să ajungi la rezultatele dorite, fără a fi nevoie de prea multe eforturi. Echipa noastră este gata să-ți stea la dispoziție cu informații relevante și sfaturi practice.

● Posibilitatea de a obține rapid locuința dorită. Timpul alocat pentru definitivarea construcției va fi eficientizat cu succes. Comparativ cu opțiunea de a construi de la 0, achiziționarea unui imobil existent îți garantează reducerea timpului de așteptare.

Ce presupune serviciul de consultanta achizitie imobil existent?

La Hauze îți garantăm grade sporite de siguranță, profesionalism și responsabilitate. Tocmai de aceea, ne ocupăm cu atenție de fiecare etapă aferentă serviciului de achizitie imobil:

● Într-o primă fază, verificăm starea generală a clădirii. Luăm în calcul structura, acoperișul, pereții, instalațiile tehnice și sanitare și lista poate continua. Ne interesăm cu privire la data în care a fost construită clădirea, tocmai pentru a preveni eventualele riscuri care pot apărea din cauza stării tehnice precare.

● Evaluăm prețul imobilului. Efectuăm o comparație cu prețurile altor proprietăți din zonă pentru a căpăta o perspectivă mai nuanțată asupra situației. Luăm în calcul și taxele și impozitele care vor fi percepute pe proprietate, dar și costurile de întreținere și renovare. Încercăm să găsim cea mai bună alternativă pentru tine și bugetul tău.

● Verificăm caracteristicile locației și vecinătatea. Ne asigurăm că imobilul are acces la drumuri, magazine, școli și alte facilități importante pentru tine. De asemenea, luăm în considerare gradul de poluare, zgomot sau alți factori care pot afecta calitatea vieții în acea zonă.

● Efectuăm o evaluare atentă a tuturor documentelor. Specialiștii noștri se ocupă de verificarea documentelor importante precum actul de proprietate. Ne asigurăm că etapele de achizitie imobil totul se derulează conform prevederilor legale în vigoare. De asemenea, îți punem la dispoziție soluții ingenioase, care pot să eficientizeze timpul alocat procesului de vânzare-cumpărare.

Vrem să-ți oferim locuința la care ai visat dintotdeauna cât mai repede posibil! Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție serviciul de achizitie imobil. Ne ocupăm atât de verificarea tehnică a clădirii, cât și de obținerea actelor necesare.

Alege cu încredere echipa Hauze!

Consultanta evaluare teren / imobil

Ești gata să demarezi activitățile de construcție și amenajare a unui imobil? Noi suntem aici să-ți oferim servicii de consultanta evaluare teren sau imobil. Alegerea unui spațiu ideal în care să proiectezi locuința mult visată nu este deloc o treabă ușoară. Trebuie să iei în calcul numeroase aspecte pentru a te asigura că rezultatele finale se ridică la nivelul așteptărilor. Tocmai de aceea, vei avea nevoie de experți în domeniu, care știu să evalueze corect chiar și cele mai fine detalii. La Hauze vei găsi specialiști în consultanta evaluare teren , care știu să se plieze în funcție de cerințele fiecărui client.

Ce înseamnă evaluarea unui teren?

Evaluarea unui teren se referă la procesul prin care se determină valoarea de pe piață.Poate fi efectuată pentru diverse scopuri:

● Achiziționare sau vânzare,

● Obținerea finanțelor pentru construirea pe teren a unui imobil

● Stabilirea valorii impozabile pe care o prezintă terenul.

Valoarea unui teren este determinată în principal de:

● Oportunitățile de viitor pe care le oferă terenul. Dacă se proiectează în jurul terenului un cartier rezidențial sau un spațiu comercial, în mod evident valoarea de care dispune va fi influențată.

● Cerere și oferta. Persoanele care se orientează către zone foarte căutate sau amplasamente cu reputație pozitivă în industria imobiliară vor plăti mai mult pentru un teren. Prețul este stabilit de cerere și ofertă, indiferent de situație.

Etapele de consultanta evaluare teren sau imobil

Ne place să ducem totul la bun sfârșit cu responsabilitate și profesionalism. Tocmai de aceea, în ceea ce privește serviciul de consultanta evaluare teren sau imobil vizăm următoarele etape:

Definirea scopului evaluării - Primul pas în evaluarea unui teren este să se definească clar scopul evaluării. Printre aspectele pe care le putem bifa se numără stabilirea valorii de pe piață sau estimarea valorii de impozitare a proprietății.

Analiza pieței - Un pas esențial pentru a înțelege valorile terenurilor similare din zonă și pentru a identifica tendințele pieței imobiliare. Analiza poate include cercetarea prețurilor recente ale tranzacțiilor, nivelul cererii și ofertei de proprietăți similare și factorii care influențează prețurile de pe piață.

Inspectarea terenului -Evaluarea terenului va implica o inspectare fizică a proprietății pentru a evalua dimensiunea, topografia, accesibilitatea și alte caracteristici specifice. De asemenea, se vor lua în considerare utilitățile disponibile și reglementările locale.

Analiza documentelor - Ne vom ocupa inclusiv de scanarea actului de proprietate, dar și a altor documente necesare achiziționării sau vânzării terenului. Luăm în calcul inclusiv planurile de construcție efectuate.

Care sunt principiile pe care le urmăm noi în evaluarea unui teren?

Principiile de bază pe care noi le respectăm în ceea ce privește evaluarea unui teren sunt:

● Obiectivitatea - Evaluarea noastră este obiectivă și nediscriminatorie, bazată pe fapte și date concrete și nu pe prejudecăți sau preferințe personale.

● Corectitudinea - Pentru a obține un rezultat conform cerințelor și nevoilor tale, luăm în calcul toți factorii relevanți pentru estimarea valorii terenului.

● Precizia - Activitățile noastre sunt precise și se bazează pe informații fiabile și verificabile.

● Consistența - Respectăm normele și procedurile impuse de cadrul legislativ, pentru a elimina din start eventualele probleme sau neînțelegeri.

● Relevanța - Evaluarea noastră este relevantă pentru scopul pentru care este efectuată și ia în considerare nevoile și cerințele părților implicate.

● Transparența - Îți vom expune în mod transparent metodologia utilizată, datele prelucrate și concluziile obținute.

● Integritatea - Evaluatorii noștri sunt competenți și imparțiali. Nu au niciun interes personal în proprietatea evaluată și respectă întocmai standardele etice și profesionale.

Ești hotărât/ă în ceea ce privește achiziționarea unui teren sau imobil, dar nu știi ce presupune întregul proces?

Noi suntem aici pentru a-ți pune la dispoziție servicii profesionale de consultanta evaluare teren sau imobil. Avem o vastă experiență în domeniu, care ne ajută să răspundem întocmai chiar și celor mai complexe cerințe.

Hai să vorbim mai multe!

Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Executie
0728.873.254
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
PROIECTARE GENERALA
Vezi mai multe
EXECUTIE SI MANAGEMENT DE PROIECT
Vezi mai multe
DESIGN INTERIOR, RENOVARI SI RECOMPARTIMENTARI
Vezi mai multe
PEISAGISTICA SI AMENAJARI INTERIOARE
Vezi mai multe
SISTEME DE ENERGIE ALTERNATIVA
Vezi mai multe
INTERVENTII ASUPRA CONSTRUCTIILOR EXISTENTE
Vezi mai multe
CONSULTANTA DE SPECIALITATE
Vezi mai multe
STUDII TEREN SI STUDII SPECIALIZATE
Vezi mai multe