/ Proiecte de casa / Proiecte de case cu Etaj / Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Pearl – 114mp

Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Pearl – 114mp

Proiect casa Parter si Etaj Pearl
Proiect casa Parter si Etaj Pearl
Proiect casa Parter si Etaj Pearl
Proiect casa Parter si Etaj Pearl
de la - EUR
Proiect casa Parter si Etaj Pearl
Proiect casa Parter si Etaj Pearl
Proiect casa Parter si Etaj Pearl
Proiect casa Parter si Etaj Pearl
Plan Parter
Plan Parter - 87.98mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
3.25 mp
2. Hol + Casa scarii:
10.14 mp
3. Grup Sanitar:
4.85 mp
4. Birou:
9.19 mp
5. Bucatarie:
14.38 mp
6. Living + Dining:
23.51 mp
7. Spatiu tehnic:
6.59 mp
8. Dormitor:
16.07 mp
Suprafata utila totala:
87.98 mp
Descarca brosura
Plan Etaj
Plan Etaj - 92.29mp
Mareste
Suprafete utile Etaj
1. Hol + Casa scarii:
12.88 mp
2. Dormitor:
16.07 mp
3. Dormitor:
16.56 mp
4. Baie:
6.13 mp
5. Dormitor:
23.43 mp
6. Baie:
7.10 mp
7. Dressing:
10.12 mp
Suprafata utila totala:
92.29 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Proiect casa parter si etaj 4 dormitoare din gama Pearl este una dintre inovațiile realizate de echipa Hauze. Este construită pe două niveluri și prezintă o suprafață utilă de 180 mp, pentru un plus de funcționalitate. Este destinată familiilor numeroase, de patru sau cinci persoane. În ceea ce privește design-ul, locuința pare o alternativă simplistă la prima vedere. Totuși, finisajele atente la detalii îi conferă un aspect elegant, minimalist și modern.

Însă, ceea ce o face cu adevărat specială este modalitatea de proiectare. Arhitecții Hauze sunt specialiști în domeniu și dețin suficientă experiență pentru a definitiva cu succes chiar și cele mai complexe proiecte. În ceea ce privește locuința Pearl, te vei bucura de caracteristici tehnice executate cu precizie și profesionalism:

·                     Prezintă trei dormitoare de 23.43 mp, 16.56 mp și respectiv 16.07 mp, amplasate inteligent în zona de noapte. Tot aici se află două băi de 7.10 mp și 6.13 mp și un dressing spațios de 10.12 mp. Astfel, vei putea depozita eficient lucrurile personale fără a aglomera spațiul avut la dispoziție.

·                     Parterul impresionează prin multifuncționalitate. Bucătăria de 14.38 mp este poziționată în aripa stângă a locuinței. Datorită compartimentării inteligente, poți definitiva cu ușurință chiar și cele mai complexe preparate. Living-ul este combinat cu zona de luat masa și oferă 23.51 mp. Tot aici se află un dormitor de 16.07 mp, care poate fi utilizat de locatari sau poate fi destinat oaspeților care rămân peste noapte.

·                     Intrarea în locuință se realizează printr-un vestibul de 3.25 mp. Fix lângă se află un birou 9.19 mp, pe care îl poți utiliza cu succes pentru a realiza sarcinile zilnice. Munca de acasă nu va mai fi o problemă.

·                     Holul și casa scării dispun de o suprafață de 10.14 mp.

 

De ce să alegi proiect casa parter si etaj 4 dormitoare din gama Pearl?

Când vine vorba de alegerea locuinței potrivite ar trebui să mizezi întotdeauna pe calitate. Echipa Hauze este formată din oameni dornici să ofere fiecărui client opțiunea perfectă, fie că este vorba de case mici sau cu două niveluri. În ceea ce privește proiect casa parter si etaj Pearl te vei bucura de:

·                     O atmosferă relaxantă – Este important ca spațiul pe care îl alegi să îți ofere sentimente de siguranță și familiaritate. În locuința Pearl te vei simți din prima ca „acasă”. Toate componentele se îmbină armonios pentru a forma un tot unitar. Invitații vor cu siguranță impresionați de suflul fresh și relaxant pe care îl va oferi locuința.

·                     Spații destinate exclusiv nevoilor tale – Nimic nu este în plus când vine vorba de locuința Pearl. Fiecare încăpere este realizată special pentru a fi utilizată la capacitate maximă. Înainte de construcție, specialiștii Hauze vor analiza cu atenție cerințele și așteptările clientului pentru a se asigura că nu intervin probleme. Astfel, toți membrii familiei se vor bucura de confortul și intimitatea de care au nevoie.

·                     Elemente estetice inedite – Design-ul general impresionează prin bun gust și eleganță. Arhitecții Hauze sunt mereu la curent cu noile tendințe în materie de amenajare interioară și exterioară. Tocmai de aceea, te vei bucura de un spațiu inedit, care să te reprezinte în totalitate. În cazul în care este nevoie poți modifica proiectul în funcție de preferințele tale estetice. La Hauze este vorba întotdeauna despre tine.

Încă mai stai pe gânduri? Alege cu încredere proiect casa parter si etaj 4 dormitoare din gama Pearl! Este destinată exclusiv celor pasionați de efecte vizuale inedite și standarde înalte de calitate.

Optează întotdeauna pentru cei mai buni când vine vorba de alegerea locuinței! Rezultatele vor fi cu siguranță pe măsura așteptărilor.

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Erika – 136mp

3

Dormitoare

3

Bai

136

Amprenta la sol

189

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.100 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Miriam – 97mp

3

Dormitoare

3

Bai

97

Amprenta la sol

183

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.800 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Haley – 127mp

4

Dormitoare

2

Bai

126

Amprenta la sol

171.2

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.100 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (2 dormitoare) – Moro – 163mp

2

Dormitoare

2

Bai

163

Amprenta la sol

155.5

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.000 EUR
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
114
2. Suprafata desfasurata:
229
3. Suprafata utila:
180
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
3
6. Dormitoare:
4
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.100 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
114
2. Suprafata desfasurata:
229
3. Suprafata utila:
180
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
3
6. Dormitoare:
4
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.100 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Tendințe în design interior pentru 2024
Vrei să obții un proiect casa desăvârșit, în pas cu noile reguli de amenajare interioară? Nu-i deloc dificil - tot ce trebuie să faci este să urmezi tendințele anului 2024.
Citeste mai mult
21 Decembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - cum amenajăm casa de Crăciun?
Perioada sărbătorilor este aproape, iar amenajarea unor proiecte case nu mai poate aștepta. Decorarea festivă a locuinței creează atmosfera ideală momentelor petrecute ....
Citeste mai mult
29 Noiembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - idei de amenajare a holului de la intrare
Holul de la intrare este prima zonă pe care invitații tăi o descoperă atunci când intră în casă. Descoperă acum câteva sfaturi utile de amenajare!
Citeste mai mult
26 Octombrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - idei de amenajare în stil american
Dacă visezi de mult la proiecte case în stil american - acum e momentul să pui în aplicare principiile de amenajare.
Citeste mai mult
18 Octombrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu