/ Proiecte de casa / Tarife de proiectare DESIGN INTERIOR, RENOVARI SI RECOMPARTIMENTARI
DESIGN INTERIOR,
RENOVARI SI
RECOMPARTIMENTARI
Design interior case - Soluția pentru o locuință inedită

Orice spațiu devine o oază de liniște cu ajutorul serviciilor dedesign interior case. Noi îți oferim posibilitatea de a transforma o casă obișnuită în acasă - un loc plin de însemnătate, în care te poți bucura constant de momente relaxante. Pe lângă trasarea soluțiilor tehnice potrivite, este foarte important ca fiecare proiect să reflecte întocmai personalitatea beneficiarului. Dacă vrei să experimentezi standarde înalte de confort și siguranță, locuința ta trebuie să te reprezinte în totalitate.

De ce merită să colaborezi cu o firmă design interior case?

Echipa noastră de specialiști în design interior pune în balanță echilibrul vizual și felul tău de a fi pentru a definitiva rezultate excepționale. Transformăm spațiile fără identitate în etaloane de bun gust, eleganță și funcționalitate. Care este rețeta care ne ajută să ajungem la soluțiile potrivite de design interior case? Ei bine:

● Propunem concepte originale - Ne place să-i surprindem plăcut chiar și pe cei mai pretențioși. Ne plac provocările în materie de design interior. Tocmai de aceea, suntem la curent cu noile tendințe în domeniu și trasăm soluții personalizate, în funcție de ceea ce își dorește clientul. Armonia vizuală este scopul nostru principal.

● Ne adaptăm oricărui stil de amenajare - Nu ne rezumăm la caracteristicile unui singur stil de amenajare. Ne place să jonglăm cu alternative care mai de care mai interesante din punct de vedere al designului. Specialiștii noștri sunt suficient de pregătiți pentru a crea locuințe moderne, minimaliste, rustice sau vintage.

● Te scutim de timpul pierdut pentru alegerea materialelor - Ne ocupăm de toate etapele aferente definitivării unui design impecabil. Alegem cu atenție materialele, paleta cromatică și finisajele care se potrivesc cel mai bine locuinței. Garantăm inclusiv alegerea elementelor de mobilier și obiectelor decorative. Luăm decizii în funcție de imaginea de ansamblu creată, dar și de cerințele clientului.

Cât durează un proiect design interior case?

Majoritatea persoanelor care apelează la servicii design interior își doresc rezultate eficiente în cel mai scurt timp posibil. La Hauze îmbinăm utilul cu plăcutul și garantăm rapiditate și confort. Totuși, înainte de a ne pronunța cu privire la perioada estimată pentru finalizarea proiectului ne asigurăm că parcurgem următoarele etape:

● În primă fază, ne asigurăm că am stabilit toate cerințele beneficiarului. Prezentăm clientului modalitatea noastră de lucru, dar și portofoliul de servicii design interior case modernepe care le-am efectuat de-a lungul timpului.

● Analizăm spațiul propriu-zis în care vor fi integrate soluțiile de amenajare. Facem măsurătorile necesare și suntem atenți la fiecare detaliu pentru a căpăta o imagine de ansamblu cât mai complexă.

● Mai apoi, începem activitatea propriu-zisă de proiectare a designului. Luăm în calcul bugetul alocat de client, dar și caracteristicile tehnice pe care le prezintă locuința. Echipa noastră de specialiști este gata să ducă la bun sfârșit orice fel de proiect, indiferent de gradul de dificultate pe care îl prezintă.

● Imediat ce am terminat de trasat elementele de design , prezentăm clientului o variantă tridimensională. Adăugăm modificări în cazul în care este necesar și prezentăm beneficiarului mostre de finisaje și materiale. Este o etapă preliminară, care ne creează premisele perfecte pentru un proiect inedit.

● Aplicăm toate sugestiile beneficiarului și creăm varianta finală a proiectului. Oferim servicii complete, tocmai de aceea în documentația prezentată se află inclusiv traseele de instalații și costurile pentru fiecare element de mobilier. Multifuncționalitatea este atuul nostru principal.

Vrei să te bucuri de o locuință perfect funcțională, dar în același timp spectaculoasă din punct de vedere vizual? Noi suntem aici să-ți oferim servicii complete, indiferent de situație. Ne ocupăm de proiectarea conceptelor și alegerea materialelor potrivite. Pentru noi, orice locuință poate deveni acasă cu un strop de imaginație.

Alege și tu servicii premium!

Design interior apartamente

Garantăm serviciiidesign interior apartamente, concepute special pentru cei care își doresc să trăiască experiențe unice în propria locuință. Definitivarea unei case nu presupune doar alegerea materialelor adecvate sau trasarea camerelor. Înseamnă de fapt un echilibru între tehnic și vizual - o armonie a tuturor elementelor integrate. Soluțiile noastre de design interior apartamente asigură crearea unor spații care să reflecte întocmai cerințele beneficiarului, dar și personalitatea sa unică. Este un mix de idei creative și activități eficiente, care garantează succesul întregului proiect.

Te întrebi care sunt activitățile pe care le urmăm pentru a genera rezultatele dorite?

Care sunt etapele pe care le presupune un proiect design interior apartamente?

Dacă deții un apartament și vrei să-i oferi o notă familiară, dar în același timp nonconformistă, serviciile noastre ți se vor potrivi de minune. Noi deținem secretele care te vor ajuta să te bucuri de un ambient relaxant, sigur și confortabil:

● Suntem atenți la ceea ce îți dorești de la noua locuință și îți punem la dispoziție servicii de consultanță. Uneori e greu să-ți materializezi dorințele în materie de design interior. Noi suntem aici pentru a te ajuta să-ți dai seama ce ți se potrivește mai mult și să-ți oferim sfaturi utile despre realizarea proiectului. Deținem personal calificat, ceea ce ne ajută să ducem la bun sfârșit chiar și cele mai dificile cereri.

● Știm că cel mai mare avantaj al unui proiectdesign interior apartamenteeste capacitatea sa de a reflecta întocmai felul de a fi al proprietarului. Nu-i deloc o muncă ușoară, însă cu puțină creativitate și perseverență noi reușim orice. În plus, dispunem de tehnici moderne de lucru și echipamente de ultimă generație, care ne oferă posibilitatea de a transforma orice vis în realitate.

● Aducem plus valoare fiecărui proiect. Indiferent că e vorba de apartamente în stil minimalist sau clasic, noi ne derulăm activitatea după același principiu - nu există loc de greșeală în ceea ce privește efectuarea serviciilor. Acționăm cu responsabilitate și profesionalism atât în etapa de concepere a designului, cât și în cea de creare a imaginilor tridimensionale.

Cât costă un proiect de design interior apartamente?

Poate cel mai mare impediment atunci când vine vorba de crearea unui design interior este bugetul. În mod evident, investiția pe care va trebui să o suporți este destul de ridicată. Totuși, te vei bucura din plin de eficiența rezultatelor finale. Calitatea va rămâne întotdeauna cea mai profitabilă investiție pe care o poți face.

Totuși, dacă vrei să afli un preț pentru proiectul dorit va trebui să discuți cu membrii echipei noastre. Costul final este influențat de mai mulți factori:

● Dimensiunea apartamentului - Cu cât locuința dispune de mai multe camere, cu atât prețul va fi modificat mai mult. Eforturile demarate într-un proiect de mari dimensiuni nu se compară cu cele pe care le presupune un apartament mic.

● Cerințele speciale pe care le prezintă beneficiarul - Dacă îți dorești ceva cu adevărat inedit pentru locuința ta, prețul final va fi pe măsură. Totuși, noi îți garantăm servicii design interior apartamente București care să reflecte întocmai valoarea investiției.

● Specificitatea materialelor și finisajelor folosite - Costul locuinței va fi influențat și de materialele utilizate pentru alegerea pieselor de mobilier. Lemnul masiv se numără printre cele mai scumpe opțiuni de pe piață. Însă, nu trebuie să-ți faci griji. Vom găsi împreună soluțiile eficiente în materie de design interior.

Visezi de mult la o locuință cu adevărat impresionantă? Echipa Hauze este aici pentru a-ți oferi soluții ingenioase de design pentru orice tip de apartament. Ne ocupăm cu atenție de fiecare activitate și garantăm rezultate pe măsura așteptărilor tale.

Dacă vrei să afli mai multe despre oferta noastră nu ezita să ne contactezi!

Renovări case - Adu plus valoare locuinței existente

Dacă vrei să oferi locuinței tale un suflu nou, serviciile de renovări case reprezintă investițiile ideale unui ambient relaxant. La Hauze punem accent pe crearea unor spații armonioase, adaptate la tendințele actuale de amenajare. Tocmai de aceea, îți oferim posibilitatea de a te bucura de rezultate inedite atât din punct de vedere vizual, cât și tehnic. Elementele de design vor fi completate de cele funcționale pentru a crea rezultatul dorit. Putem efectua modificări atât caselor vechi, cu structuri degradatem cât și celor care au nevoie doar de un plus de strălucire.

Vrem să oferim fiecărui client șansa de a se bucura de casa mult dorită, tocmai de aceea:

● Stabilim încă de la început cerințele tehnice, dar și cele în materie de design interior. Fără un echilibru între cele două elemente, rezultatul final nu va reuși să impresioneze deloc.

● Alocăm toată atenția necesară definitivării proiectului derenovări case. Când vine vorba de ce ne place cel mai mult și anume crearea locuințelor ideale, ne implicăm în totalitate. Studiem trendurile și personalizăm de fiecare dată ideile pe care le avem.

● Alegem materialele care se pretează cel mai bine nevoilor clientului, dar și locuinței care urmează a fi renovată. Pentru un plus de confort și funcționalitate, adaptăm totul în funcție de bugetul disponibil al clientului.

Ce presupune derularea unui proiect renovări case?

Renovarea unei case vechi poate deveni de cele mai multe ori mult mai dificilă decât construirea uneia noi. Este un proces care implică multe responsabilități, dar și eforturi suplimentare din partea echipei de arhitecți. E nevoie de viziuni noi și idei fresh pentru a reconfigura o casă veche. Nu trebuie să-ți faci griji, totuși. Pe toate le vei găsi la Hauze.

Te întrebi ce presupune mai exact etapele de renovări case vechi ? Printre cele mai pregnante activități pe care le ducem la bun sfârșit în cazul unui asemenea proiect se numără:

● Consolidarea fundației - Fără o fundație bine definitivată, o locuință nu poate trece testul timpului. În cazul clădirilor vechi, unde factorii de uzură și degradare se observă cel mai bine, acționăm în consecință. Lărgim fundația cu armătură sau integrăm talpă de beton. Luăm în calcul inclusiv consolidarea cu grinzi încastrate.

● Recompartimentarea interioară - Îți dorești mai mult spațiu pentru tine sau pur și simplu familia ta se pregătește să primească un nou membru? Indiferent de motiv, soluțiile de recompartimentare interioară reprezintă întotdeauna alegeri inspirate. Garantează standarde înalte de confort și funcționalitate. Adaptăm totul în funcție de nevoile tale.

● Restaurarea acoperișului - Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă locuințele vechi este infiltrarea apei. În general, o asemenea problemă este generată de efectuarea izolarea necorespunzătoare a locuinței, dar și apariția unor fisuri în structura acoperișului. Noi ne ocupăm de renovări case vechi în așa fel încât să eliminăm orice factor de risc.

Cât costă etapele de renovări case?

Renovarea unei locuințe deja existente poate implica numeroase costuri. Nu există, totuși, un preț fix pentru o asemenea activitate. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre modalitatea de calcul, dar și avantajele pe care le garantează echipa noastră, va trebui să ne contactezi.

Costul final pe care îl propunem ia în calcul următoarele detalii:

● Gradul de uzură pe care îl prezintă locuința - În cazul clădirilor foarte degradate va fi nevoie de eforturi suplimentare.

● Așteptările beneficiarului - Dacă îți dorești să ai parte de o surpriză plăcută la final, va trebui să investești resursele potrivite.

● Calitatea materialelor folosite - Echipa noastră de profesioniști lucrează doar cu variante care rezistă fără probleme șocurilor diverse.


Dacă vrei să te bucuri de rezultate impresionante, serviciile de renovări case vechi reprezintă investiții pe termen lung. Îți garantăm standarde înalte de calitate, dar și crearea unui ambient confortabil, care să te reprezinte în totalitate.

Pentru mai multe detalii nu ezita să iei legătura cu un specialist din echipa noastră!

Renovări apartamente - Bucură-te de rezultate impecabile

Echipa Hauze îți pune la dispoziție servicii complete de renovări apartamente . Efectuăm orice tip de proiect, indiferent de complexitatea pe care o prezintă. Suntem atenți la detalii și ne dorim să oferim plus valoare locuințelor existente. Dispunem atât de experiența necesară, cât și de echipamentele potrivite pentru a duce la bun sfârșit activitățile de proiectare și execuție. Vrem să oferim beneficiarilor șansa de a se bucura de un spațiu îmbunătățit din punct de vedere tehnic și vizual. Tocmai de aceea, în cazul unor renovări apartamente folosim toate resursele necesare unui rezultat armonios:

● Echipă de profesioniști - Povestea Hauze este cu și despre oameni dedicați, care știu să se adapteze cu ușurință proiectelor.

● Concepte originale - Nu există limite în privința creativității atunci când vrem să dobândim performanțe de succes.

● Tehnici de lucru îmbunătățite - Suntem la curent cu noile metode folosite în domeniu și le aplicăm ori de câte ori avem ocazia.

Care sunt etapele serviciului de renovări apartamente?

Renovarea unui apartament nu este deloc o activitate ușoară. Ba din contră. Uneori poate deveni mai dificilă decât construirea de la 0 a unei clădiri. Însă, organizarea eficientă este elementul care garantează succesul, indiferent de situație. Noi știm cel mai bine.

În momentul în care derulăm servicii derenovări apartamente, ne asigurăm că efectuăm următoarele etape:

● Stabilim o discuție cu beneficiarul proiectului - În care trasăm împreună caracteristicile tehnice pe care să le îndeplinească apartamentul. În cazul în care este necesar oferim inclusiv consultanță specializată în ceea ce privește definitivarea proiectului.

● Mai apoi, creăm planul activităților pe care urmează să le efectuăm - Ne gândim cu atenție la fiecare etapă care trebuie desfășurată și stabilim prioritățile de lucru. Desemnăm responsabilii proiectului, dar și echipa de execuție.

● Ne ocupăm de obținerea documentațiilor necesare - În cazul în care va fi nevoie de modificări substanțiale precum dărâmarea sau zidirea unui perete, certificatul de urbanism este obligatoriu. Însă, nu trebuie să-ți faci griji. Noi ne ocupăm de toate detaliile.

● Trecem la implementarea detaliilor specificate în proiectul de renovări apartamente - Turnăm șapele, vopsim pereții, aplicăm gresia și faianța și ne ocupăm de trasarea hidroizolației.

● Predăm proiectul la data stabilită la începutul colaborării - Pe parcursul execuției facem modificări în funcție de feedback-ul clientului. Astfel, ne asigurăm că proiectul de renovări apartemente respectă întocmai cerințele de calitate și siguranță.

Când e recomandat să apelezi la serviciul de renovări apartamente?

Te gândești de ceva timp să apelezi la o firmă amenajări interioare pentru a-ți renova apartamentul? Ei bine, o asemenea decizie ar trebui luată numai atunci când:

● Îți dorești cu adevărat să oferi locuinței tale un suflu nou, fresh și relaxant. Gândește-te bine înainte de a lua o hotărâre.

● Temperaturile de afară permit derularea cu ușurință a activităților de execuție. Una dintre cele mai propice perioade este vara.

● Dispui de bugetul necesar modificărilor dorite. Stabilește dinainte ce îți dorești și asigură-te că poți suporta costurile pe care le percepe ofirmă amenajări interioare .

Preț renovări apartamente

Chiar dacă există multe oferte pe piață, nu există un preț fix pentru un anumit tip de apartament. Totul depinde de:

● Calitatea materialelor folosite,

● Dimensiunile apartamentului,

● Cerințele speciale pe care le prezintă beneficiarul,

● Starea tehnică a apartamentului înainte de renovare.

Dacă alegi o firmă amenajări interioare, vei putea afla un cost numai după ce discuți pe îndelete cu specialiștii care se vor ocupa de realizarea proiectului.

Vrei să te bucuri de avantajele pe care le oferă serviciile de renovări apartamente? Apelează cu încredere la specialiști în domeniu, care știu să ducă la bun sfârșit orice tip de proiect! Experiența acumulată este cea care îi ajută să evite din prima eventualele erori sau probleme tehnice.

Contactează-ne acum pentru mai multe detalii!

Recompartimentări case - Soluția pentru un spațiu armonios

Dacă îți dorești să redefinești designul locuinței fără prea multe eforturi, serviciile de recompartimentări case reprezintă alegerile ideale. Sunt soluții pe termen lung, care îți oferă posibilitatea de a conferi spațiului deja existent un plus de funcționalitate. Indiferent că e vorba de extinderea familiei sau pur și simplu de o dorință personală, serviciile Hauze îți vor garanta rezultatele dorite. Ne adresăm atât celor care dețin construcții civile, cât și celor care dispun de spații industriale.

Acte necesare pentru extinderea locuinței

Orice activitate de renovare, care presupune modificarea locuinței existente sau extinderea camerelor are nevoie de aprobare din partea autorităților competente. Însă, nu trebuie să-ți faci griji. Noi ne ocupăm de obținerea documentelor care aprobă derularea serviciilor de recompartimentări case .

Printre actele necesare se numără:

● Studiul topografic - Conține toate caracteristicile terenului casei, dar și a vecinătății în care se află.

● Certificatul de urbanism - Actul premergător efectuării activităților de execuție. Integrează principalele modificări care vor fi definitivate la nivelul clădirii.

● Releveul - Un arhitect din echipa noastră va lua măsurătorile necesare și va întocmi releveul casei. În plus, va include și fotografii reprezentative ale proiectului existent.

● Proiectarea și avizele solicitate prin certificatul de urbanism - Echipa noastră va elabora proiectul tehnic, pe baza căruia se va efectua serviciul de recompartimentări case. Sunt necesare și avizele din partea furnizorilor de utilități și altor autorități.

● Autorizația de construcție - Documentul cel mai important, care atestă posibilitatea implementării schițelor tehnice. Valabilitatea autorizației este de un an.

Ce garanții îți oferă serviciul de recompartimentări case?

Dacă vrei să îmbunătățești designul locuinței personale fără prea multe eforturi, noi suntem aici să-ți oferim servicii complete de recompartimentări case . Îți punem la dispoziție avantaje diverse precum:

Siguranță- Definitivăm cu responsabilitate toate activitățile aferente recompartimentării spațiului. Fie că e vorba de trasarea măsurătorilor sau alegerea materialelor potrivite, noi îți oferim siguranță la standarde înalte. Respectăm reglementările în vigoare și folosim doar tehnici testate în prealabil. Suntem la curent inclusiv cu noile metode pe care le folosesc profesioniștii din domeniu.

Confort- Nu va mai trebui să pierzi timp prețios pentru a te ocupa de efectuarea planului tehnic și începerea procesului de execuție. Noi ne ocupăm cu atenție de toate detaliile implicate în proiect. Alegem materialele, stabilim dimensiunile și gândim conceptele creative.

Profesionalism - Povestea Hauze a prins contururi din dorința de a oferi oamenilor șansa de a se bucura de locuința mult visată. Noi oferim garanția rezultatelor profesionale, tocmai datorită personalului calificat, dar și a echipamentelor de ultimă generație folosite. Îți punem la dispoziție inclusiv fotografii tridimensionale, pentru a vizualiza evoluția proiectului și a veni cu sugestii în cazul în care este necesar.

Personalizare - E foarte important ca noua variantă a locuinței să te reprezinte în totalitate și să-ți ofere posibilitatea de a te bucura de experiențe unice. Noi adaptăm soluțiile tehnice în funcție de nevoile tale și ale membrilor familiei. Luăm în calcul inclusiv caracteristicile personalității tale pentru a obține un rezultat cât mai precis.

Prețuri avantajoase- Costul pentru efectuarea de recompartimentări case 3d reflectă întocmai standardele de calitate oferite. Luăm în calcul bugetul clientului și adaptăm tehnicile în așa fel încât să încheiem colaborări avantajoase. Oferim întotdeauna un raport excelent calitate-preț.

De ce să alegi serviciul de recompartimentări case 3d?

Serviciul de recompartimentări case 3dse pliază perfect celor care își doresc să obțină o estetică îmbunătățită a locuinței existente. Este o investiție care îți va oferi avantaje pe termen lung, tocmai datorită experienței de care dau dovadă profesioniștii. În echipa noastră vei regăsi doar persoane calificate, care știu să se adapteze în funcție de caracteristicile fiecărui proiect în parte.

Vrei să afli mai multe detalii despre serviciului de recompartimentări case 3d?

Programează acum o discuție cu un membru al echipei noastre!

Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Executie
0728.873.254
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
PROIECTARE GENERALA
Vezi mai multe
EXECUTIE SI MANAGEMENT DE PROIECT
Vezi mai multe
DESIGN INTERIOR, RENOVARI SI RECOMPARTIMENTARI
Vezi mai multe
PEISAGISTICA SI AMENAJARI INTERIOARE
Vezi mai multe
SISTEME DE ENERGIE ALTERNATIVA
Vezi mai multe
INTERVENTII ASUPRA CONSTRUCTIILOR EXISTENTE
Vezi mai multe
CONSULTANTA DE SPECIALITATE
Vezi mai multe
STUDII TEREN SI STUDII SPECIALIZATE
Vezi mai multe