/ Proiecte de casa / Tarife de proiectare INTERVENTII ASUPRA CONSTRUCTIILOR EXISTENTE
INTERVENTII ASUPRA
CONSTRUCTIILOR
EXISTENTE
Extindere cladire - Inovație și bun gust

Vrei să redefinești caracteristicile locuinței personale sau a spațiului industriale? Serviciile de extindere cladireîți oferă posibilitatea de a obține rezultatele dorite, într-un timp relativ scurt. Sunt investiții pe termen lung, care reușesc să confere clădirii un aer fresh, modern, dar în același timp extragant.

Când e indicat să optezi pentru etapele de extindere cladire?

Serviciile de extindere cladire sunt mai mult decât necesare atunci când:

Familia se mărește -Venirea pe lume a unui copil presupune numeroase responsabilități, mai ales în ceea ce privește organizarea spațiului. Micuțul va avea nevoie încăperi amenajate special pentru a-i susține dezvoltarea. Serviciile de extindere cladire oferite de echipa noastră te vor ajuta să creezi un ambient sigur și confortabil.

Ai nevoie de o schimbare în materie de design -Te gândești de ceva timp să îmbunătățești estetica locuinței, dar programul mereu încărcat nu ți-a permis să începi lucrările? Ei bine, dacă vrei să conferi spațiului în care locuiești un twist inedit, vei avea nevoie de ajutorul nostru. Îmbinăm cu atenție cele două elemente atât de necesare unui spațiu complet - estetic și funcțional.

Vrei să oferi plus valoare locuinței -Dacă îți dorești ca în viitorul îndepărtat să vinzi clădirea în care locuiești sau în care îți desfășori activitatea comercială, serviciile de extindere reprezintă alegerile ideale. Într-un asemenea mod îți vei putea scoate banii investiți de-a lungul timpului.

De ce acte vei avea nevoie pentru activitățile de extindere cladire?

La fel ca în cazul altor activități de construcție, etapele de extindere au nevoie de aprobare din partea autorităților competente.

Printre documentele de care vei avea nevoie se numără:

● Extrasul de carte funciară,

● Studiu topografic,

● Certificat de urbanism,

● Releveu,

● Studiul geotehnic,

● Proiectul tehnic,

● Avizele,

● Autorizația de construcție.

Nu trebuie să-ți faci grijă, însă. Noi ne ocupăm de toate etapele aferente obținerii actelor necesare. Birocrația nu va mai reprezenta un impediment în definitivarea locuinței mult dorite. Avem expertiza necesară pentru a eficientiza procesul de așteptare a documentelor.

Ce garanții îți oferim noi?

Dacă vrei să apelezi la ajutorul nostru în ceea ce privește procesul deextindere casa veche, avantajele de care te vei bucura sunt numeroase:

● Îți oferim două metode ideale pentru extindere - pe orizontală (integrarea camerelor pe același nivel) sau pe verticală (adăugarea etajelor suplimentare). Ne adaptăm în funcție de cerințe, dar și de caracteristicile topografice și geotehnice ale clădirii.

● Avem experiența necesară pentru a pune la dispoziția beneficiarului consultanță specializată. Suntem la curent cu noile tendințe în materie de construcție și renovare. Ne place să ducem proiectele desfășurate la nivel de perfecțiune. Tocmai de aceea, venim cu soluții testate în prealabil și concepte moderne.

● Folosim doar echipamente de ultimă generație. Când vine vorba de serviciile de extindere casa veche suntem foarte atenți la metodele de lucru folosite. Activitățile de consolidare sunt foarte importante pentru garantarea durabilității în timp și a siguranței. Tocmai de aceea, îi oferim atenția cuvenită. Folosim doar materiale suficient de rezistente factorilor de uzură și degradare.

● Punem accent pe creativitate atunci când trecem la partea de recompartimentare. Venim cu idei originale în materie de integrare a camerelor suplimentare. Scopul final este să îți oferim atât confort sporit, cât și un design nonconformist și perfect funcțional. Îmbinăm unele dintre cele mai creative concepte pentru a obține rezultatele dorite deextindere casa veche.

Vrei să oferi locuinței existente un aspect nou sau pur și simplu vrei să îi adaugi plus valoare? Ei bine, vei avea nevoie de ajutorul nostru pentru a te bucura de performanțe extraordinare atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Mizăm întotdeauna pe soluții personalizate și echipamente moderne.

Alege cu încredere serviciile noastre de extindere casa veche , iar avantajele nu vor întârzia să apară!

Supraetajare cladire - Maximizarea spațiului și a bugetului

Dacă vrei să îmbini utilul cu plăcutul și să te bucuri de un spațiu complet funcțional, activitățile de supraetajare cladire reprezintă alegerile ideale. Sunt investiți sustenabile, care permit în același timp minimizarea costurilor aferente etapelor de execuție. Spre deosebire de construirea unei locuințe noi sau extinderea pe orizontală, supraetajarea nu presupune exploatarea unui teren de mari dimensiuni. Vei reduce astfel considerabil impactul asupra mediului, ceea ce îți va garanta avantaje diverse pe termen lung.

Ce înseamnă supraetajare?

Procesul de supraetajare cladire presupune adăugarea unor etaje suplimentare locuinței existente. Este o activitate care vine la pachet cu numeroase responsabilități atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic. E nevoie de expertiza unui specialist în domeniu pentru a obține rezultatele dorite.

De ce să apelezi la serviciile de supraetajare cladire?

Te gândești de ceva timp să optezi pentru reconfigurarea locuinței, dar nu ești încă pe deplin hotărât/ă? Ei bine, procesul de supraetajare îți va aduce numeroase beneficii atât funcționale, cât și estetice:

● Te vei bucura de confort sporit - Atât tu, cât și ceilalți membrii ai familiei vă veți bucura de o atmosferă relaxantă. Veți avea suficient spațiu pentru depozitarea lucrurilor personale și reuși să adăugați plus valoare locuinței. Activitățile de supraetajare a spațiului disponibil sunt recomandate în cazul extinderii familiei.

● Vei oferi un suflu nou stilului de amenajare abordat în locuință - În cazul în care supraetajarea se derulează la nivelul unei case vechi, schimbarea se va vedea imediat. Adăugarea unui etaj și implicit a unor încăperi noi va reuși să transforme întreaga estetică. Locuința va căpăta un suflu aparte, modern și în același timp extravagant.

● Îți vei extinde spațiul, ceea ce va aduce un plus de intimitate locului - Când spui acasă, spui inevitabil experiențe unice alături de cei dragi. Însă, fiecare membru al familiei are nevoie de propriul spațiu în care să se bucure din plin de intimitate. Odată implementată, supraetajarea va permite fiecăruia să aibă parte de un ambient plăcut.

Care sunt etapele de supraetajare cladire pe care le vizăm?

La Hauze, organizarea eficientă este cea care dictează derularea activităților. Suntem atenți la detalii și dornici să ducem la superlativ orice proiect, indiferent de complexitatea pe care o prezintă.

Printre etapele pe care le derulăm se numără:

Planificarea și proiectarea - Echipa noastră de arhitecți este gata să te ajute în obținerea locuinței dorite. Trasăm încă de la începutul colaborării principalele cerințe și obiective ale proiectului de supraetajare cladire Bucuresti. Luăm în calcul nevoile tale și ale familiei și venim cu soluții personalizate, capabile să ofere atât confort, cât și funcționalitate. Arhitecții noștri vin cu idei creative, adaptate în funcție de cele mai apreciate tendințe din domeniu.

Obținerea autorizațiilor necesare -Vrem să te scutim de povara activităților birocratice, tocmai de aceea ne ocupăm de obținerea aprobărilor din partea autorităților competente. Derulăm toate etapele necesare dobândirii autorizației de construcție - actul principal care atestă aplicabilitatea activităților de execuție.

Implementarea detaliilor specificate în planul tehnic - Ne ocupăm cu atenție de efectuarea etapelor de construcție în așa fel încât să respectăm întocmai cadrul legislativ aflat în vigoare. Legea 50/1991 este cea care reglementează activitățile de implementare a unui proiect de supraetajare cladire Bucuresti. În cazul unor posibile modificări, intervenim imediat pentru a reda funcționalitatea locuinței.

Evaluarea proiectului- La final, acordăm timp pentru a asculta feedback-ul primit din partea clientului. Pentru noi e foarte important să livrăm proiecte care respectă întocmai cerințele și nevoile beneficiarului. Tocmai de aceea, în cazul în care situația o cere ne ocupăm de implementarea modificărilor necesare. Cu cât mai personalizat, cu atât mai bine.

Ești gata de o schimbare inedită în ceea ce privește designul locuinței existente? Apelează cu încredere la serviciile desupraetajare cladire Bucuresti! Noi ne ocupăm atât de obținerea autorizațiilor, cât și de implementarea specificațiilor incluse în planul tehnic.

Demolari partiale - Necesare unei locuințe de vi

Ai cumpărat de curând un teren pe care se află o casă veche? Vei avea nevoie mai mult ca sigur de serviciile noastre proiectate pentru demolari partiale . Sunt opțiunile care te vor ajuta să obții cu rapiditate locuința la care visai de mult. Noi dispunem de experiența necesară pentru a oferi fiecărei clădiri, indiferent de caracteristicile structurale și arhitecturale, standarde înalte de calitate și rezistență.

Ce înseamnă demolarea partiala?

Demolarea partiala înseamnă îndepărtarea doar a unor elemente care intră în componența clădirii. Procesul presupune practic pregătirea locului în vederea adăugării unor noi lucrări de construcție. Oricât de simplu ar părea în teorie, demolarea parțială este o activitate care implică numeroase eforturi. E nevoie de o echipă bine pregătită pentru a definitiva rezultate de succes.

Acte necesare pentru demolari partiale

Nicio modificare substanțială asupra unei clădiri nu poate fi făcută fără documentele necesare. Respectarea prevederilor de la nivel legislativ este un prim pas pentru definitivarea cu rapiditate a activităților de execuție. Dacă ai în vedere să derulezi etapele aferente unei demolari partiale printre actele pe care trebuie să le obții se numără:

Certificatul de urbanism- Poți opta fie pentru un certificat individual, fie pentru menționarea activității de demolare în documentul obținut pentru efectuarea lucrărilor de construcție. Documentul se emite în baza extrasului de carte funciară, a studiului topografic, a taxei de eliberare și a unei cărți de identitate.

Releveul și proiectul - Într-o asemenea fază, vei avea nevoie de expertiza unui specialist pentru a determina măsurătorile exacte. El se va ocupa, de asemenea, de integrarea părților scrise și celor desenate în proiectul clădirii. Printre elementele pe care le va adăuga se numără: amplasamentul, materialele utilizate, gradul de uzură, planul de încadrare în zonă, planul acoperișului sau caracteristicile fațadei.

Expertiza tehnică -În cazul unor demolari partiale , un asemenea document certifică derularea în siguranță a activităților specifice proiectului. Sunt luate în calcul gradele de rezistență și stabilitate pe care le prezintă clădirea. Se derulează inclusiv o evaluare seismică, dar și o descriere a tehnicilor și echipamentelor folosite pentru demolare.

Declarația notarială - Pentru a putea finaliza procesul de execuție și a obține locuința mult visată vei avea nevoie de confirmarea unui notar. Trebuie să se demonstreze că nu există litigii referitoare la casă. Declarația se include în original în dosarul întocmit pentru eliberarea autorizației de demolare.

Certificatul fiscal -În cele mai multe cazuri, poate fi solicitat online. Se eliberează de departamentul pentru taxe și impozite a primăriei locale în baza actului de proprietate, documentului de identitate și dovezii de plată a taxei de emitere.

La final, vei obține autorizația de demolare.

Ce presupune serviciul nostru de demolari partiale?

Te gândești de ceva timp să îmbunătățești aspectul unei locuințe vechi? Serviciile noastre pentru demolare casa te vor ajuta mai mult ca sigur să obții succesul atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic.

La Hauze, dispunem de:

● Experiența necesară pentru demolare casa - Suntem de suficient timp în industrie pentru a putea duce la bun sfârșit chiar și cele mai complexe proiecte. Echipa noastră este formată din arhitecți și ingineri cu experiență.

● Tehnicile de lucru potrivite - Ne îmbunătățim constant activitățile pentru a putea definitiva cu profesionalism fiecare etapă de execuție. Tocmai pentru că ne place să excelăm indiferent de situație, dispunem de echipament ultramodern.

● Viziune și concepte creative - Reușim să transformăm orice loc într-un spațiu armonios din toate punctele de vedere. Oferim soluții personalizate și idei îndrăznețe, care să se plieze întocmai pe gusturile beneficiarului.

Vrei să afli mai multe despre serviciul de demolare casa? Nu ezita să ne contactezi telefonic sau pe adresa de email! Suntem nerăbdători să răspundem întrebărilor și să încheiem colaborări avantajoase.

Alege întotdeauna calitatea!

Consolidari case - Soluția pentru construcții durabile

Lucrările de consolidari casese numără printre cele mai populare activități aplicate locuințelor vechi, a căror rezistență începe să scadă. Trecerea timpului, învechirea materialelor, dar și condițiile meteo nefavorabile facilitează apariția problemelor tehnice la nivelul clădirilor. Tocmai de aceea, e nevoie de activități specifice, care să confere un plus de confort, siguranță și durabilitate spațiului.


Acasă trebuie să te simți mereu bine. Noi știm cât de important este să existe o armonie între elementele tehnice și cele de design. Astfel, îți punem la dispoziție posibilitatea de a îmbunătăți durabilitatea și aspectul locuinței existente. Gama noastră de servicii include toate etapele necesare obținerii rezultatelor dorite. Analizăm în detaliu fiecare aspect, tocmai pentru a evita din start problemele tehnice sau situațiile neplăcute.

Ce presupune consolidarea unei case vechi

Procesul de consolidari case presupune, în linii mari, aplicarea unor modificări la nivelul locuinței existente, cu rol de îmbunătățire. Sunt luate în calcul atât aspectele care țin de forma și durabilitatea structurii, cât și de cele care dau tonul întregii atmosfere. Totuși, activitățile specifice diferă de la o casă la alta. Tocmai de aceea, e indicat să apelezi la ajutorul unor specialiști în domeniu.

Pentru a garanta succesul, echipa noastră va analiza îndeaproape:

● Caracteristicile locului în care a fost amplasată locuința.

● Gradul de uzură al clădirii.

● Specificațiile materialelor din care a fost efectuată clădirea.

Ce avantaje oferă serviciul de consolidari case?

Activitatea de îmbunătățire a locuinței vine la pachet cu avantaje diverse, pentru toți membrii familiei. Printre cele mai semnificative beneficii de care te vei bucura se numără:

Siguranță sporită -Consolidarea unei case poate fi necesară atunci când clădirea prezintă semne de deteriorare sau instabilitate structurală. Efectuate corect, activitățile de consolidare pot îmbunătăți semnificativ siguranța clădirii, ceea ce reduce riscul de prăbușire sau alte accidente.

Economisirea de bani pe termen lung -Consolidarea unei case poate fi costisitoare, dar reprezintă o investiție inteligentă. Dacă problemele structurale nu sunt rezolvate la timp, gradul de uzură al clădirii se poate accentua, ceea ce poate necesita costuri suplimentare de reparații în viitor.

Îmbunătățirea eficienței energetice -Procesul de consolidari case poate include și etape de izolare termică a pereților sau înlocuirea ușilor și pereților, ceea ce poate spori eficiența energetică a locuinței. Costurile aferente pentru plata facturilor vor fi reduce, la fel și impactul asupra mediului înconjurător.

Definitivarea unei atmosfere confortabile -Nu vor mai exista probleme, care să dezechilibreze ambientul din locuință. Te vei putea bucura așa cum se cuvine de liniște și relaxare, ori de câte ori simți că ai nevoie de o pauză.

Valoare crescută a proprietății - Dacă optezi pentru activitățile de consolidari case vechi, vei putea crește valoare proprietății. Îmbunătățirile adăugate îi vor spori gradul de siguranță și funcționalitate, ceea ce va reprezenta un plus în cazul în care vei gândi să o vinzi pe viitor.

Care sunt etapele pe care le presupune activitatea de consolidari case?

Evaluarea stării generale a clădirii -Noi ne vom ocupa de o analiză aprofundată a structurii și problemelor care au facilitat degradarea, tocmai pentru a lua măsurile corecte de consolidare.

Stabilirea obiectivelor -Cheia unor consolidari case vechi de succes este personalizarea. Tocmai de aceea, trasăm clar obiectivele lucrării, pe baza nevoilor și dorințelor beneficiarului.

Planificarea consolidării - Ne ocupăm de elaborarea unui plan detaliat și a unui buget realist, care să susțină activitățile de execuție.

Alegerea materialelor și a echipamentelor potrivite -Când vine vorba de consolidari case vechi , trebuie să folosești materiale de calitate superioară și echipamente adecvate.

Respectarea standardelor de construcție -Ne asigurăm că toate etapele îndeplinesc normele de calitate și siguranță aflate în vigoare. Respectăm întocmai cadrul legislativ.

Alege echipa Hauze și bucură-te de consolidari case vechi derulate conform cerințelor și nevoilor tale!

Serviciul de subzidiri casa devine alegerea ideală în cazul în care locuința ta prezintă semne de uzură. Condițiile meteo nefavorabile, alegerea greșită a materialelor sau proiectarea necorespunzătoare a casei sunt doar câțiva dintre factorii care favorizează degradarea în timp. Însă, nu trebuie să-ți faci griji. Cu ajutorul tehnicilor de ultimă generație pe care le folosim la Hauze garantăm rezultate eficiente, fără prea multe eforturi.

Ce înseamnă subzidire?

Metoda de subzidiri casase aplică în cazul în care fundația unei clădiri a cedat. Pentru a reda clădirii rezistența și stabilitatea se toarnă beton sub fundație sau în unele cazuri sub pereți. Practic, se adaugă o fundație suplimentară lângă cea existentă. Este un procedeu destul de complex, care trebuie derulat pe etape. În situația în care nu sunt respectate detaliile proiectului tehnic, gradul de uzură poate deveni și mai pregnant.

Când ai nevoie de subzidiri casa?

Există multe motive pentru care ar trebui să apelezi la serviciul desubzidiri casa . Printre ele se numără:

● Locuința este foarte deteriorată și are nevoie de o consolidare.

● Fundația existentă a suferit probleme tehnice de-a lungul timpului.

● O clădire nouă, alipită alteia, are fundația mult mai jos decât casa vecină.

Dacă ai ales să intervii la timp și să aplici metoda subzidirii, avantajele de care te vei bucura sunt numeroase:

● Confortul este cel mai important aspect pe care trebuie să îl ai în vedere. Odată definitivate lucrările, te vei bucura de un ambient relaxant alături de membrii familiei.

● Structura clădirii își va recăpăta funcționalitatea. Cutremurele sau orice alți factori care ar putea afecta gradul de rezistență al fundației nu ar mai trebui să te sperie.

● Nu va mai fi nevoie să aloci constant sume de bani pentru a interveni la nivelul fundației. Serviciul de subzidiri casa este într-adevăr o investiție destul de ridicată, dar te vei bucura de avantaje pe termen lung.

Cum se efectuează subzidirea?

Dacă te-ai hotărât să optezi pentru serviciul de subzidiri fundatie , e important să știi câte ceva despre modalitatea de efectuare. Procedeul are în vedere în primă fază dezvelirea fundației, care se poate realiza în două moduri:

Pe porțiuni scurte- Se lucrează pe zone cuprinse între 80 cm și 1 m lungime. Este una dintre cele mai avantajoase metode din punct de vedere economic. Fundația este descoperită în unele porțiuni, însă celelalte rămân încă active, ceea ce conferă beneficiarului atât confort, cât și funcționalitate. Pentru a evita deplasările sau incidentele neplăcute, specialiștii vor lua măsuri specifice de susținere a zidurilor.

Pe porțiuni lungi -Se efectuează mult mai rapid, însă presupune mai multe costuri. Metoda de execuție este cât se poate de simplă. Pe tronsoane lungi se definitivează grinzi metalice în zidărie. Grinzile se scot în momentul în care se întărește betonul aplicat la nivelul fundației.

De ce să ne alegi pe noi?

La Hauze îți garantăm activități de subzidiri fundatie executate conform reglementărilor de siguranță și calitate aflate în vigoare.

În plus:

Avem o vastă experiență în domeniu- De-a lungul timpului am dus la bun sfârșit numeroase proiecte de subzidiri. Am deprins, așadar, o tehnică specială în ceea ce privește eficientizarea activităților de lucru.

Dispunem de un echipament modern -Avem toate ustensilele necesare pentru a definitiva lucrări de amploare. În plus, suntem la curent cu tot ce înseamnă materiale și tehnici de construcții.

Avem o atenție deosebită la detalii- Nu ne scapă niciun aspect, mai ales când vine vorba de subzidiri fundatie. Ne dorim să oferim fiecărui client șansa de a se bucura de performanțe extraordinare.

Vrei să afle mai multe despre serviciul nostru și garanțiile pe care ți le putem oferi?

Nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon 0736.480.048! Suntem disponibili de luni până sâmbătă!

Reconversie casa - Multifuncționalitate și eficiență

În construcții, proiectele de reconversie casasunt ideale pentru cei care sunt adepții schimbărilor constante. În cazul în care te răzgândești deseori cu privire la structura și funcționalitatea unui imobil, serviciul de reconversie este ideal pentru tine. Te întrebi ce presupune mai exact și care sunt etapele necesare definitivării activităților de execuție?

Ce înseamnă reconversie casa?

Conversia presupune schimbarea funcțiunii unei clădiri. Spre exemplu, dacă vrei să transformi spațiul personal într-unul comercial, poți opta pentru un asemenea serviciu. În schimb, reconversia unui imobil înseamnă revenirea la stadiul inițial al unei clădiri. Este o metodă care se potrivește de minune celor care sunt adepții schimbărilor constante, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic.

Când și de ce să alegi serviciul de reconversie casa?

Pentru mulți, proiectele de reconversie casa vin la pachet cu multe eforturi și bătăi de cap. Tocmai de aceea, amână pe cât se poate derularea propriu-zisă a etapelor. Totuși, e indicat să optezi pentru un asemenea serviciu în cazul în care îți dorești să:

● Te muți și vrei să folosești locuința existentă drept casă de vacanță sau spațiu industrial.

● Schimbi atmosfera și să te bucuri de un ambient relaxant și o estetică îmbunătățită.

● Repui în funcțiune anumite zone din locuință.

● Consolidezi structura locuinței și implicit să-i conferi un plus de rezistență și stabilitate.

Cum se efectuează etapele de reconversie casa?

Activitățile aferente reconversiei unei construcții se derulează la fel ca cele pentru extindere sau consolidare.

Printre etapele pe care va trebui să le bifezi se numără:

Definitivarea proiectului tehnic- Una dintre cele mai importante faze, care creează practic scheletul întregului proiect. Indiferent de complexitatea pe care o prezintă, e nevoie de o atenție deosebită la detalii pentru a stabili corect obiectivele de lucru și resursele necesare. Vei avea nevoie de o echipă specializată în construcții și proiectare pentru a trasa corect caracteristicile planului tehnic.

Obținerea autorizațiilor- Fără acordul autorităților competente nu poți efectua activitățile de reconversie casa. Autorizația de construcție este cel mai important document care trebuie atașat dosarului depus la primăria locală. Dacă vrei să eviți pe cât se poate aspectele birocratice și să îmbini utilul cu plăcutul, poți opta pentru ajutorul nostru.

Planificarea activităților de lucru - Imediat ce au fost trasate aspectele tehnice, se trece la faza de planificare. La Hauze ne mândrim cu experți care dispun de resursele necesare pentru a se plia fiecărui proiect. Stabilim echipa responsabilă pentru implementare și monitorizăm îndeaproape evoluția lucrării.

Derularea propriu-zisă a activităților- Folosim doar echipament de ultimă generație, care garantează îndeplinirea cu succes a cerințelor stabilite de beneficiar la începutul colaborării. Aplicăm metode testate și îmbunătățim constant tehnicile de lucru pentru a ne bucura de performanțe extraordinare. Materialele pe care le utilizăm dau dovadă de rezistență, flexibilitate și stabilitate.

De ce să alegi echipa noastră pentru un proiect de reconversie casa veche?

Vrei să apelezi la serviciile dereconversie casa veche, dar nu știi de unde să începi?

Ei bine, noi suntem aici pentru a-ți garanta:

● Profesionalism - Suntem de suficient timp în industrie pentru a duce la bun sfârșit chiar și cele mai complexe proiecte. Avem experiență și folosim doar tehnici de lucru eficiente.

● Siguranță - Respectăm toate prevederile de natură legislativă pentru a evita din start riscurile de neconformitate tehnică sau incidentele neplăcute.

● Personalizare - Totul se realizează în funcție cerințele și nevoile tale.

Proiectele de reconversie casa veche oferă numeroase avantaje. Sunt alegeri ideale pentru cei care fac modificări dese în locuință și-și schimbă constant perspectivele. În plus, garantează standarde înalte de rezistență și precizie, mai ales dacă sunt efectuate de echipa noastră.

Ți-am stârnit curiozitatea? Hai să vorbim mai multe la numărul de telefon 0736.480.048!

Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Executie
0728.873.254
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
PROIECTARE GENERALA
Vezi mai multe
EXECUTIE SI MANAGEMENT DE PROIECT
Vezi mai multe
DESIGN INTERIOR, RENOVARI SI RECOMPARTIMENTARI
Vezi mai multe
PEISAGISTICA SI AMENAJARI INTERIOARE
Vezi mai multe
SISTEME DE ENERGIE ALTERNATIVA
Vezi mai multe
INTERVENTII ASUPRA CONSTRUCTIILOR EXISTENTE
Vezi mai multe
CONSULTANTA DE SPECIALITATE
Vezi mai multe
STUDII TEREN SI STUDII SPECIALIZATE
Vezi mai multe