/ Proiecte de casa / Proiecte de case cu Etaj / Proiect casa Parter + Etaj (3 dormitoare) – Celeste – 109mp

Proiect casa Parter + Etaj (3 dormitoare) – Celeste – 109mp

Proiect casa Parter si Etaj Celeste
Proiect casa Parter si Etaj Celeste
Proiect casa Parter si Etaj Celeste
Proiect casa Parter si Etaj Celeste
de la - EUR
Proiect casa Parter si Etaj Celeste
Proiect casa Parter si Etaj Celeste
Proiect casa Parter si Etaj Celeste
Proiect casa Parter si Etaj Celeste
Plan Parter
Plan Parter - 87.75mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
5.08 mp
2. Hol + Casa scarii:
10.43 mp
3. Bucatarie:
14.29 mp
4. Living + Dining:
33.19 mp
5. Baie:
4.08 mp
6. Garaj:
20.68 mp
Suprafata utila totala:
87.75 mp
Descarca brosura
Plan Etaj
Plan Etaj - 83.36mp
Mareste
Suprafete utile Etaj
1. Hol + Casa scarii:
5.69 mp
2. Baie:
6.06 mp
3. Dormitor:
19.41 mp
4. Dormitor:
23.99 mp
5. Dormitor:
16.57 mp
6. Baie:
5.58 mp
7. Dressing:
6.06 mp
Suprafata utila totala:
83.36 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Proiect casa parter si etaj 3 dormitoare Celeste este o variantă modernă, care integrează elemente estetice nonconformiste. În ciuda minimalismului general, efectele vizuale impresionează prin eleganță și bun gust. Este construită pe două niveluri și prezintă o suprafață utilă de 171 mp. Reprezintă alegerea inspirată pentru familiile de trei sau patru persoane, care își doresc să să se bucure de standarde înalte de confort și siguranță.

Echipa Hauze se mândrește cu un set bine definit de principii și valori. Unul dintre cele mai importante aspecte pe care le vizează specialiștii Hauze este atenția la detalii. Astfel, locuința Celeste oferă caracteristici tehnice definite de precizie și profesionalism. Printre ele se numără:

-       Prezintă trei dormitoare de 23.99 mp, 16.57 mp și 19.41 mp amplasate la etaj, în zona de noapte. Tot aici se află două băi de 6.06 mp și 5.58 mp, pentru un plus de intimitate și confort. Fiecare membru al familiei își va putea desfășura în liniște activitățile zilnice. Dressing-ul de 6.06 mp îți va permite să organizezi rapid lucrurile personale, fără a da senzația de prea plin.

-                     În zona de zi aflată la parter este amplasată o bucătărie de 14.29 mp în regim open space. Living-ul este combinat ingenios cu zona de luat masa și oferă un spațiu de 33.19 mp. Baia de 4.08 mp impresionează prin design-ul compact și este poziționată lângă vestibulul de 5.08 mp, care facilitează intrarea în casă.

-                     Holul și casa scării oferă 5.69 mp.

-       Prezintă un garaj de 20.68 mp care se află în aripa stângă a locuinței. Tocmai de aceea, vei putea parca în siguranță mașina personală. De asemenea, poți depozita eficient și alte ustensile.

Care sunt avantajele pe care le prezintă proiect casa parter si etaj 3 dormitoare Celeste?

Echipa Hauze are mereu grijă ca proiectele realizate să iasă impecabil. Principalele elemente care stau la baza succesului sunt perseverența și cunoștințele vaste în domeniu. Nimic nu devine prea greu de realizat pentru arhitecții Hauze. Tocmai de aceea, fiecare proiect casa are în spate o poveste specială. În cazul proiect casa Celeste te vei bucura de o serie numeroasă de avantaje:

-       Este confortabilă și spațioasă – Activitățile de proiectare sunt gândite cu atenție pentru a conferi locatarilor rezultate excepționale. Proporțiile camerelor dau dovadă de precizie și funcționalitate. Atmosfera generală va fi definită, așadar, de liniște și bună dispoziție. Copiii vor fi cu siguranță încântați de mărimea spațiului pe care îl vor avea la dispoziție pentru joacă.

-       Este o investiție avantajoasă – Raportul calitate-preț este excelent. Materialele premium utilizate vor garanta standarde înalte de rezistență și durabilitate. Starea locuinței va rămâne intactă, chiar și după trecerea unei perioade lungi de timp. Nu va fi nevoie de modificări sau investiții ulterioare.

-       Poate fi modificată cu succes în funcție de preferințe – Poți personaliza fiecare încăpere în funcție de gusturile tale. Echipa Hauze te va ajuta să alegi variantele potrivite în ceea ce privește compartimentarea și aspectul general. Pentru noi este important ca tu să te bucuri de momente unice în noua locuință.

-       Oferă un design nonconformist – Dacă vrei să ieși din tipare, locuința Celeste reprezintă alegerea potrivită. Elementele estetice se îmbină armonios pentru a definitiva efecte vizuale impresionante. Finisajele delicate și nuanțele puternice se întrepătrund pentru a forma un tot unitar perfect.

Căutările pentru locuința ideală au luat sfârșit. Proiect casa parter si etaj 3 dormitoare din gama Celeste reprezintă opțiunea perfectă care va răspunde întocmai cerințelor tale. În plus, echipa Hauze este gata să îți ofere o colaborare bazată de transparență, prietenie și responsabilitate.

Alege întotdeauna variante inovative, create special pentru a-ți oferi avantaje numeroase!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa mica Parter si Etaj (5 dormitoare) – Lowri – 168mp

5

Dormitoare

3

Bai

168.7

Amprenta la sol

230.9

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.500 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (5 dormitoare) – Royale – 175mp

5

Dormitoare

4

Bai

175

Amprenta la sol

268.73

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.800 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (2 dormitoare) – Moro – 163mp

2

Dormitoare

2

Bai

163

Amprenta la sol

155.5

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.000 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Alexia – 89mp

3

Dormitoare

3

Bai

89

Amprenta la sol

145

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.800 EUR
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
109
2. Suprafata desfasurata:
218
3. Suprafata utila:
171
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
3
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.000 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
109
2. Suprafata desfasurata:
218
3. Suprafata utila:
171
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
3
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.000 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Tendințe în design interior pentru 2024
Vrei să obții un proiect casa desăvârșit, în pas cu noile reguli de amenajare interioară? Nu-i deloc dificil - tot ce trebuie să faci este să urmezi tendințele anului 2024.
Citeste mai mult
21 Decembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - cum amenajăm casa de Crăciun?
Perioada sărbătorilor este aproape, iar amenajarea unor proiecte case nu mai poate aștepta. Decorarea festivă a locuinței creează atmosfera ideală momentelor petrecute ....
Citeste mai mult
29 Noiembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - idei de amenajare a holului de la intrare
Holul de la intrare este prima zonă pe care invitații tăi o descoperă atunci când intră în casă. Descoperă acum câteva sfaturi utile de amenajare!
Citeste mai mult
26 Octombrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - idei de amenajare în stil american
Dacă visezi de mult la proiecte case în stil american - acum e momentul să pui în aplicare principiile de amenajare.
Citeste mai mult
18 Octombrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu