/ Proiecte de casa / Proiecte case Parter / Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Felicity – 149mp

Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Felicity – 149mp

Proiect casa Parter Felicity
Proiect casa Parter Felicity
Proiect casa Parter Felicity
Proiect casa Parter Felicity
de la 84.726 EUR
Proiect casa Parter Felicity
Proiect casa Parter Felicity
Proiect casa Parter Felicity
Proiect casa Parter Felicity
Plan Parter
Plan Parter - 146.64mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
3.76 mp
2. Hol:
14.27 mp
3. Living + Dining:
23.45 mp
4. Bucatarie:
19.60 mp
5. Camara:
5.24 mp
6. Baie:
4.13 mp
7. Camera tehnica:
4.71 mp
8. Dormitor:
12.18 mp
9. Dormitor:
14.26 mp
10. Dormitor matrimonial:
15.62 mp
11. Baie:
6.00 mp
12. Terasa:
23.42 mp
Suprafata utila totala:
146.64 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Ești o fire nonconformistă care apreciază efectele vizuale inedite? Ei bine, proiect casa parter 3 dormitoare Felicity va răspunde cu siguranță cerințelor tale în materie de amenajare interioară și exterioară. Ceea ce o transformă într-o alegere inspirată este combinarea ingenioasă a elementelor moderne cu cele clasice. Arcadele cu aspect impunător se îmbină perfect cu acoperișul minimalist. Locuința are o suprafață utilă de 149 mp și este destinată familiilor de 4-6 persoane.

Echipa Hauze lucrează constant pentru a oferi clienților săi opțiuni impresionante, care să atragă toate privirile. Pe lângă elementele estetice, se acordă o importanță deosebită detaliilor tehnice. Proiectul Felicity impresionează printr-o gamă largă de caracteristici inedite. Câteva dintre ele sunt:

-          Zona de zi combină o bucătărie de 19.69 mp și un living de 23.45 mp, ceea ce va conferi un plus de confort și funcționalitate. Activitățile zilnice vor fi simplificate semnificativ. Debaraua de 5.24 mp, poziționată inteligent lângă bucătărie, îți va permite să depozitezi eficient alimentele.

-          Zona de noapte este delimitată printr-un hol spațios de 14.27 mp. Locuința prezintă 3 dormitoare de 14.26 mp,15.62 mp și respectiv 12.18 mp. Pentru un plus de confort, pe palier există o baie comună de 6.00 mp.

-          Din living se poate ajunge la terasa de 23.42 mp care poate fi utilizată pentru definitivarea unor momente de relaxare.

-          Camera tehnică de 4.71 mp este așezată fix la intrarea în locuință, ceea ce îți va permite să rezolvi rapid eventualele probleme.

-          În ceea ce privește specificațiile pe care le prezintă exteriorul locuinței, lucrurile sunt la fel de inovative. Piatra naturală utilizată conferă standarde înalte de rezistență și durabilitate.

Care sunt avantajele pe care le oferă proiect casa parter 3 dormitoare Felicity?

Echipa Hauze a definitivat de-a lungul timpului numeroase proiecte de casă. Totuși, fiecare a avut la bază o poveste specială. Experiența acumulată ne-a învățat că nimic nu se compară cu eficiența de care dă dovadă calitatea. Utilizăm doar materiale premium și suntem atenți la fiecare inovație din punct de vedere tehnologic. Tocmai de aceea, putem da viață chiar și celor mai nonconformiste idei. Însă, lista avantajelor pe care le oferim nu se oprește aici. În cazul unui proiect casa parter din gama Felicity vei avea parte de:

-          Profesionalism – Fiecare colaborare este tratată cu răbdare, tact și seriozitate. Suntem aici să îi ajutăm pe clienți în crearea unui spațiu inedit. Tocmai de aceea, oferim ori de câte ori ese nevoie informații suplimentare sau sfaturi specializate în ceea ce privește stilul de amenajare. Ne dorim ca rezultatul final să genereze cât mai multe motive de bucurie.

-          Personalizare – Unul dintre lucrurile care contează cel mai mult în crearea unei case este capacitatea de a o adapta la personalitatea ta. Poate părea o misiune destul de simplă, însă în realitate este mult mai greu decât ai fi crezut. Totuși, echipa Hauze este atentă la fiecare detaliu pentru a obține cu succes combinații interesante, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic. De asemenea, poți modifica ori de câte ori simți nevoia.

-          Design original – Ne place să ieșim din tipare. Tocmai de aceea, am conferit proiectului Felicity un suflu aparte prin combinarea ingenioasă a stilului modern cu cel clasic. Componentele din exterior mizează pe ingeniozitate, iar cele din interior pe confort și simplitate.

 Dacă încă nu te-ai hotărât cu privire la felul în care vrei să arate locuința ta, echipa noastră de arhitecți este gata să te ajute. Îți oferim alternative care se remarcă prin atenția deosebită la detalii și profesionalismul abordat în procesul de execuție.

Alege cu încredere proiect casa parter 3 dormitoare din gama Felicity!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Robin – 182mp

3

Dormitoare

2

Bai

182

Amprenta la sol

149

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.700 EUR
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Gwen – 163mp

3

Dormitoare

2

Bai

163

Amprenta la sol

125.38

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Ellie – 182mp

2

Dormitoare

2

Bai

182

Amprenta la sol

145

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.700 EUR
Recomandat
Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Chloe – 159mp

2

Dormitoare

2

Bai

159

Amprenta la sol

128.5

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter (3 dormitoare) – Ruby – 151mp

3

Dormitoare

2

Bai

151

Amprenta la sol

135.50

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Recomandat
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Nadia – 204mp

3

Dormitoare

2

Bai

204

Amprenta la sol

172.10

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
149
2. Suprafata desfasurata:
149
3. Suprafata utila:
123
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
84.726 EUR
Pret la gri:
Incepand de la:
119.236 EUR
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
149
2. Suprafata desfasurata:
149
3. Suprafata utila:
123
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
84.726 EUR
Pret la gri:
Incepand de la:
119.236 EUR
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Ce aer condiționat să cumpăr pentru un proiect casa mic?
Zilele călduroase de vară se apropie cu pași repezi, așa că dacă ai un proiect casa mic, ar trebui să te pregătești temeinic pentru sezonul estival.
Citeste mai mult
30 Mai 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Paște - idei de amenajare
Paștele reprezintă un moment potrivit pentru redecorarea unui proiect casa și implicit reîmprospătarea atmosferei generale....
Citeste mai mult
29 Aprilie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case mici - idei de amenajare pentru Paște
Sezonul primăvăratic a sosit deja, iar sărbătorile pascale bat la ușă, ceea ce înseamnă că amenajarea unor proiecte case mici trebuie adaptată în consecință. Cum anume?
Citeste mai mult
29 Martie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Tendințe în design interior pentru 2024
Vrei să obții un proiect casa desăvârșit, în pas cu noile reguli de amenajare interioară? Nu-i deloc dificil - tot ce trebuie să faci este să urmezi tendințele anului 2024.
Citeste mai mult
21 Decembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu