/ Proiecte de casa / Tarife de proiectare EXECUTIE SI MANAGEMENT DE PROIECT
EXECUTIE SI
MANAGEMENT DE
PROIECT
Execuție construcții civile - Precizie și siguranță

După definitivarea proiectului tehnic și obținerea avizelor necesare, trecem la faza de execuție construcții civile. Gama noastră de servicii este foarte diversificată. Ne ocupăm atât de locuințe unifamiliale și colective, cât și de clădiri de birouri.

Echipa Hauze este formată exclusiv din ingineri cu experiență și persoane calificate pentru demararea procesului de construcție. Tot personalul dispune de cunoștințele necesare pentru a definitiva locuințe impresionante atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic.

Însă, înainte de toate ne asigurăm că:

● Proiectul respectă întocmai cerințele și așteptările beneficiarului în materie de confort, siguranță și durabilitate. Pentru noi e foarte important să livrăm case cu personalitate, locuri pe care clienții să le numească acasă. Fără o consultare atentă cu cel care a cerut efectuarea proiectului nu avem cum să reușim. Tocmai de aceea, ne asigurăm că stabilim constant discuții și întâlniri pentru a obține rezultatul dorit.

● Dispunem de toate avizele necesare pentru a demara lucrarea. Chiar dacă ne ocupăm cu atenție de fiecare etapă aferentă construirii unei clădiri, imediat înainte de începerea proiectului verificăm atent fiecare detaliu. Ne asigurăm că avem toate documentele oficiale și verificăm eventualele modificări de ordin legislativ. Prevenția este cea care ne ajută să evităm din start eventualele probleme sau situații care ne-ar putea îngreuna munca.

● Suntem la curent cu noile tendințe de efectuare a construcțiilor civile. Vrem să oferim fiecărui proiect execuție construcții civileo notă aparte și un plus de strălucire. Tocmai de aceea, încercăm să ne îmbunătățim constant gama de servicii și să adoptăm unele dintre cele mai bune tehnici de lucru. Nu-i o treabă ușoară, mai ales că domeniul construcțiilor este unul foarte versatil, însă încercăm să ne pliem chiar și celor mai complexe preferințe.

Echipa noastră de profesioniști îți garantează o colaborare eficientă, bazată pe soluții personalizate și comunicare transparentă.

Execuții construcții civile - Ce garanții oferim?

Dacă ar fi să ne descriem activitatea în câteva cuvinte acelea ar fi: profesionalism, atenție la detalii și personalizare. Oferim consultanță specializată în faza de proiectare și ne asigurăm că etapele de execuție sunt derulate conform reglementărilor în vigoare. De asemenea, garantăm:

Materiale premium, certificate - Folosim doar alternative durabile, care garantează utilizări îndelungate și capacitatea de a rezista condițiilor meteo extreme și factorilor de uzură și degradare. Colaborăm cu producători de încredere, care ne ajută să ducem la bun sfârșit procesul de construcție, fie că e vorba deproiect casă micăsau unul de mari dimensiuni. Ne pliem și pe bugetul clientului, pentru a putea îmbina cu succes utilul cu plăcutul.

Grade sporite de siguranță -Experiența acumulată de-a lungul timpului stă la baza succesului nostru în materie de construcții. Am dobândit expertiza necesară pentru a preveni posibilele incidente sau riscuri. Procesul de execuție se efectuează în baza condițiilor optime de siguranță și confort. Aplicăm metode testate și tehnici de lucru ingenioase. Folosim echipament specific de protecție, ceea ce elimină din start posibilitatea situațiilor urgente.

Asistență tehnică pe parcursul etapelor de execuție -Ceea ce sporește semnificativ calitatea rezultatului final. Suntem precauți și dornici să eliminăm din start orice inconvenient tehnic care ar putea apărea pe parcurs. Proiectantul va fi prezent pe șantier în timpul derulării activităților propriu-zise, dar și la controalele efectuate de Inspectoratul de stat. În plus, va monitoriza detaliile tehnice suplimentare, adăugate planului de execuție.

La Hauze ne ocupăm de execuții construcții civile diverse, indiferent de gradul de complexitate pe care îl prezintă proiectele. Oferim fiecărui client șansa de a se bucura de locuința ideală, pe care o pot numi acasă. Colaborăm și cu persoane juridice, care își doresc clădiri spațioase de birouri.

În procesul de execuție folosim doar materiale rezistente și tehnici de lucru îmbunătățite.

Contactează-ne ACUM!

Execuție construcții industriale

Vrei să-ți extinzi afacerea și să obții mai mult spațiu pentru derularea activităților? La Hauze ne ocupăm și de execuție construcții industriale . Suntem de suficient timp în domeniu încât să putem duce la bun sfârșit și proiecte industriale. De-a lungul timpului am reușit să ducem la bun sfârșit activități complexe și să ne asumăm responsabilități diverse. Nicio provocare nu devine astfel prea grea pentru noi. Ba din contră, orice impediment care ar putea interveni în definitivarea proiectului ne ajută să ne dezvoltăm perspectivele și tehnicile de lucru.

La fel ca în cazul celor civile, ne ocupăm de:

● Crearea conceptului care să susțină întreg procesul de execuție - Gândim proiectul de la 0 acolo unde este necesar sau adăugăm modificările potrivite unui proiect deja existent. Ne mândrim cu o echipă pregătită completă, care garantează idei creative și rezultate pe termen lung. Ne ocupăm de toate detaliile aferente etapelor deexecuție construcții industriale.

● Elaborarea planului tehnic care să respecte întocmai dorințele beneficiarului și reglementărilor în vigoare - Oferim consultanță specializată în cazul în care nu ești pe deplin hotărât/ă cu privire la felul în care va arăta hala. Înainte de a ne ocupa de activitățile aferente execuției ne asigurăm că toate cerințele specifice au fost integrate în planul tehnic.

● Derularea activităților în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și funcționalitate - Respectăm întocmai toate prevederile de natură legală și suntem la curent cu eventualele modificări care apar. Pentru noi, e foarte important ca toți cei care își desfășoară activitatea în construcția industrială să se bucure de confort sporit și siguranță.

În ceea ce privește gama propriu-zisă de servicii mizăm de fiecare dată pe importanță multifuncționalității. Astfel, oferim:

● Hale metalice,

● Hale prefabricate.

Indiferent de alegere, la final îți garantăm respectarea detaliilor tehnice și implicit obținerea rezultatelor dorite.

Execuții construcții industriale - Ce avantaje îți oferim?

Te întrebi care sunt beneficiile de care te vei bucura dacă alegi să colaborezi cu echipa noastră pentru a executa o construcție industrială?

Ei bine, avantajele sunt multe, însă ne rezumăm doar la câteva dintre ele. Îți garantăm:

Discuții constante și implementarea rapidă a feedback-ului - Nu e nevoie să ne vizitezi mereu pentru a te asigura că totul este în conformitate cu planul tehnic. Putem stabili discuții telefonice pentru a dezbate ultimele stadii ale proiectului. În cazul în care este necesar, poți face orice modificare îți dorești în ceea ce privește construcția. Noi ne vom asigura că feedback-ul tău va fi implementat cât mai repede posibil. Același principiu se aplică și în cazul unui proiect casă sau a unuia agricol.

O durată de viață îndelungată a proiectului - Indiferent de caracteristicile locului în care se află construcția, noi ne asigurăm că poate rezista atât factorilor interni, cât și externi de uzură. Folosim doar materiale care dispun de proprietăți chimice și mecanice excelente. Ne dorim ca rezultatul final să fie o investiție pe termen lung, nu una care să necesite în mod constant modificări. Tocmai de aceea, aplicăm metode ingenioase de lucru și folosim avantajele numeroase pe care le oferă tehnologiile de ultimă generație.

O colaborare presărată marcată de eficiență -Suntem deschiși, amabili și orientați mereu către rezultate palpabile. Ne dorim să încheiem colaborări profitabile, care să se ridice la nivelul așteptărilor și banilor investiți. Tocmai de aceea punem la bătaie toate resursele de care dispunem și creăm premisele unei comunicări transparente. Expunem cu sinceritate toate detaliile de care nevoie beneficiarul. Simplu și eficient!

Ești antreprenor și vrei să duci la alt nivel de evoluție viitorul afacerii tale? Ei bine, îți garantăm execuții construcții industriale, personalizate în funcție de nevoile tale. Folosim doar materiale durabile și aplicăm tehnici de lucru testate în prealabil.

Hai să vorbim mai multe!

Execuție construcții agricole - Soluții pe termen lung

Ești pasionat/ă de agricultură și vrei să-ți deschizi o afacere în domeniu? Noi îți venim în ajutor cu tot ce presupune procesul de execuție construcții agricole . Ne ocupăm îndeaproape atât de elaborarea planului tehnic, cât și de obținerea avizelor necesare etapelor de execuție. Oferim multifuncționalitate la standarde înalte, tocmai din dorința de a oferi rezultatele dorite.

În ceea ce privește gama de servicii efectuate, ne ocupăm de constuirea:

Serelor - Cu un rol foarte important în sporirea productivității și protejarea culturilor de intemperii, serele reprezintă investiții pe termen lung. Sunt folosite atât pentru flori și plante ornamentale, cât și pentru legume. Pot fi construite în diverse forme și dimensiuni. Proiectanții noștri se ocupă de toate detaliile implicate în execuție construcții agricole pentru a-ți oferi alternativa potrivită nevoilor.

Sistemelor de irigații- Ideale pentru alimentarea cu apă a terenurilor agricole de mari dimensiuni, dar și a fermelor și grădinilor. Există mai multe tipuri de sisteme pentru irigare - prin aspersiune, prin inundație sau prin difuzie. Indiferent de alegere, noi te vom ajuta să implementezi un mecanism inteligent de irigare, capabil să sporească producția și să ofere performanțe tehnice excelente.

Silozurilor- Silozurile sunt utilaje speciale, folosite pentru stocarea și conservarea cerealelor precum grâu, ovăz, orz sau soia. Sunt proiectate pentru a proteja produsele agricole de umiditate, căldura, frig, insecte sau alți factori care le-ar putea afecta proprietățile. Modul de execuție se face în funcție de volumul și tipul produselor care vor fi depozitate. Unele dintre ele pot să integreze inclusiv sisteme de ventilație și control al umidității, în funcție de preferințele beneficiarului.

Colaborăm atât cu persoane care dețin businessuri aflate la început de drum sau în plină ascensiune, cât și cu persoane fizice. Ne adaptăm cu rapiditate cerințelor fiecărui client în parte, indiferent de complexitatea proiectului pe care vrea să-l efectueze.

Execuții construcții agricole - Cum ne desfășurăm activitatea?

Știm că întotdeauna este loc de mai bine, tocmai de aceea ne îmbunătățim constant activitățile. Indiferent că e vorba de proiecte case sau de construcții agricole de mari dimensiuni, acceptăm orice provocare.

Suntem gata să ducem la bun sfârșit proiecte complexe, care să-ți ofere standarde înalte de:

Eficiență- Garantăm rezultate care să se plieze în funcție de cerințele tale. Asigurăm consultanță specializată la începutul proiectului și stabilim discuții și întâlniri constante pentru a implementa posibilele modificări. Pentru noi e foarte important să punem la dispoziție beneficiarilor soluții personalizate și idei inovative. Tocmai de aceea, acționăm cu rapiditate în cazul în care ni se oferă feedback.

Durabilitate- Folosim doar materiale capabile să reziste la șocuri diverse și care se adaptează condițiilor meteo extreme. Luăm în calcul aspectele de ordin geotehnic și gândim construcțiile agricole în așa fel încât culturile să nu fie afectate în vreun fel. Suntem la curent cu noile tehnici din domeniu și utilizăm echipamente moderne, de calitate superioară.

Siguranță- Modalitățile de execuție se efectuează conform reglementărilor în vigoare. În plus, va exista în permanență un proiectant pe șantier care va supraveghea corectitudinea derulării activităților. Știm că orice greșeală, oricât de mică ar fi, care intervine în faza de execuție poate cauza probleme serioase rezultatului final. Specialiștii noștri monitorizează concordanța dintre planul tehnic și realitate pentru a evita din start eventualele erori tehnice și implicit nemulțumiri din partea clientului.

Dacă vrei să excelezi în domeniul agricol, noi avem răspunsul! Derulăm servicii de execuție construcții agricole. Ne ocupăm de proiectarea și construirea serelor, sistemelor de irigații și silozurilor. Oferim soluții adaptate în funcție de cerințele și nevoile clienților și suntem atenți la fiecare detaliu. Respectăm standardele de siguranță, confort și funcționalitate aflate în vigoare.

Contactează-ne ACUM și hai să vorbim mai multe despre gama noastră de servicii!

Supervizare lucrări de execuție

Deținem competențe de management și oferim servicii de supervizare lucrări de execuție pentru a optimiza rezultatele și a oferi beneficiarului beneficii diverse. Ne dorim să punem la dispoziție clienților clădiri perfect funcționale, dar și elemente de design inedite. Nu-i de fiecare dată o treabă ușoară, însă nimic nu devine imposibilă dacă îți dorești cu adevărat. În plus, experiența acumulată de-a lungul timpului este cea care ne ajută să oferim rezultate profesionale, indiferent de gradul de complexitate implicat.

Asigurăm monitorizare tehnică pe tot parcursul derulării etapelor de execuție, tocmai pentru a oferi standarde înalte de:

Siguranță- Fără serviciile desupervizare lucrări de execuție, gradul de apariție a problemelor tehnice este destul de ridicat. În lipsa expertizei unui om care să supravegheze îndeaproape toate activitățile efectuate, va deveni imposibil ca rezultatul final să ofere caracteristicile dorite. Știm că orice greșeală, indiferent de cât de mică și nesemnificativă ar părea la prima vedere, poate destabiliza echilibrul întregului proiect.

Confort- Practic, nu trebuie să-ți mai faci griji în ceea ce privește asigurarea materialelor și monitorizarea specialiștilor care se ocupă de execuție. Vei avea parte de casa visurilor, fără a investi foarte mult timp în activitățile premergătoare etapelor de construire. Vei putea vizualiza stadiul evoluției clădirii ori de câte ori îți dorești. Tot ce trebuie să faci este să stabilești în prealabil cu echipa Hauze o zi în care vrei să vizitezi șantierul.

Durabilitate -Scopul activităților de supervizare au în prim plan respectarea întocmai a cerințelor specificate în planul tehnic. Luăm în considerare, de asemenea, reglementările aflate în vigoare. Echipa care se ocupă de monitorizarea lucrării va analiza îndeaproape fiecare aspect. Sunt luate în calcul chiar și cele mai neînsemnate detalii. Ne asigurăm că respectiva construcție poate garanta grade sporite de rezistență în fața condițiilor meteo nefavorabile, dar și altor factori de uzură și degradare.

Supervizare lucrări execuție - Cum se derulează totul?

Activitățile de supervizare integrează mai multe etape. Echipa noastră se ocupă cu profesionalism de toate aspectele implicate în procesul de execuție:

● Într-o primă fază discutăm pe larg cu beneficiarul pentru a înțelege care sunt așteptările sale în materie de costuri și investiții ulterioare. Noi ne dorim să optimizăm toate resursele implicate în proces și să oferim clientului șansa de a se bucura de un raport calitate-preț excelent. Indiferent că e vorba de un proiect casă simplă sau o hală industrială, la final, când tragem linie, ne dorim să avem parte de feedback pozitiv.

● Mai apoi, integrăm toate detaliile în programe excel pentru a avea o perspectivă cât mai nuanțată asupra proiectului. Integrăm atât timpul estimat, cât și costurile preconizate pentru a ne ocupa așa cum trebuie de managerierea eficientă. Planificăm detaliile în așa fel încât să garantăm standarde înalte de eficiență, calitate și siguranță. Luăm în calcul toate riscurile care pot apărea pe parcurs pentru a elimina din start un posibil eșec.

● Trecem la munca propriu-zisă. Verificăm calitatea materialelor și a tehnicilor de lucru executate sau care se află în curs de execuție. Mizăm exclusiv pe avantajele opțiunilor de calitate superioară pentru a ne asigura de funcționalitatea construcției, fie civilă sau industrială. Supraveghem progresul lucrărilor și rezolvăm toate problemele tehnice și organizatorice care pot apărea. Reacționăm bine în situații de stres sau urgență și asigurăm conformitatea cu proiectul și normele aplicabile.

Ne ocupăm cu atenție de tot ce presupune activitatea de supervizare lucrări de execuție. Garantăm succesul oricărui proiect, indiferent de complexitatea pe care o prezintă. Ne asigurăm că locuința excelează atât din punct de vedere funcțional, cât și tehnic. Integrăm toate cerințele specificate de client în planuri și tabele detaliate pentru a optimiza toate costurile implicate.

Apelează și tu la servicii de supervizare și bucură-te avantajele tehnicilor de management!

Verificare calitate lucrări în execuție

Ne place să excelăm în tot ce facem, tocmai de aceea derulăm cu atenție serviciile de verificare calitate lucrări în execuție. Din dorința de a oferi fiecărui client rezultate impecabile nu ne scapă niciun detaliu. Luăm în calcul toate aspectele implicate în procesul de execuție, chiar dacă o asemenea muncă presupune multă răbdare. Echipa noastră este formată doar din specialiști în domeniu, care știu să se adapteze în funcție de specificațiile fiecărui proiect în parte. Persoana care se ocupă de verificare este fie responsabilul execuției, fie un diriginte de șantier autorizat. Indiferent de funcția tehnică pe care o deține, specialistul nostru va analiza îndeaproape etapele de execuție și se va asigura de calitatea lucrării. Toate activitățile aferente unei asemenea sarcini respectă întocmai cerințele prevăzute în legea nr. 10/1995.

Printre funcțiile pe care le duce la îndeplinire responsabilul pentru serviciul de verificare calitate lucrări în execuție se numără:

● Se asigură că știe toate detaliile care alcătuiesc planul tehnic elaborat la începutul colaborării. Fără asemenea informații nu ar putea să ajungă la grade sporite de siguranță, precizie și funcționalitate.

● Analizează corectitudinea fișelor și proiectelor tehnologice de execuție. Verifică, de asemenea, existența procedurilor de efectuare a lucrărilor corespunzătoare caietelor de sarcini din proiectul tehnic. Este la curent cu graficele de realizare a construcţiilor. În plus, pune la dispoziția clientului toate documentele care atestă calitatea lucrărilor de execuție.

● Participă activ la toate fazele de verificare a procesului de execuție. Face vizite în mod regulat pe șantier pentru a se asigura că toate activitățile derulate respectă întocmai prevederile de natură legislativă.

● Oprește activitățile de execuție în momentul în care sesizează nereguli și anunță imediat beneficiarul sau investitorul care a solicitat construcție. În cazurile urgente, va sesiza autoritățile competente precum I.S.U pentru a soluționa eventualele probleme tehnice.

De ce să alegi serviciul de verificare calitate lucrări în execuție?

Dacă îți dorești rezultate extraordinare, echipa Hauze devine alegerea ideală. Noi suntem aici pentru a-ți oferi construcții durabile, executate atent conform prevederilor legale. Ne ocupăm de efectuarea chiar și celor mai complexe proiecte, fie că e vorba de construcții civile, agricole sau industriale. Gama noastră de proiecte case impresionează atât prin designul inedit, cât și prin gradele sporite de siguranță și confort pe care le oferă.

Îți oferim și alte garanții, dacă alegi să colaborezi cu noi:

● Comunicare transparentă pe tot parcursul proceselor de proiectare și execuție. Planificăm în mod constant discuții telefonice sau, după caz, întâlniri fizice pentru a clarifica eventuale nelămuriri sau a planifica următorul stadiu de evoluție al construcției. Oferim doar soluții personalizate, tocmai de aceea ne asigurăm că avem toate detaliile despre ceea ce își dorește beneficiarul.

● Un spațiu perfect funcțional. Verificăm îndeaproape calitatea proiectelor pentru a-ți oferi șansa de a te bucura de un loc pe care să-l numești acasă. În cazul în care ești antreprenor și ai optat pentru o construcție comercială, ne asigurăm că îți oferim premisele unei afaceri de succes.

● Siguranță garantată, indiferent de stadiul lucrării. Cunoaștem îndeaproape tot cadrul legislativ care reglementează activitățile de execuție a unei construcții. Tocmai de aceea, eliminăm din start situațiile neplăcute sau problemele care pot apărea cu instituțiile competente. Suntem la curent cu noile modificări de natură legală și ne ocupăm de întocmirea documentației necesare.

Vrei să te bucuri de avantajele unei construcții ideale? La Hauze găsești toate răspunsurile de care ai nevoie. Mizăm pe colaborări eficiente și respectăm întocmai cerințele venite din partea autorităților. Serviciul de verificare calitate lucrări în execuție este cel care ne ajută să eliminăm din start posibilele erori și să ne bucuri de rezultatele dorite.

Alege să colaborezi cu echipa noastră de specialiști și obține construcția perfectă!

Planificarea execuției - Precizie și organizare

Planificarea execuției se numără printre cele mai importante etape care stau la baza succesului unui proiect. Este o activitate care presupune multă răbdare și atenție la detalii. Necesită, de asemenea, expertiza unor specialiști în domeniu pentru a îndeplini întocmai cerințele beneficiarului, dar și ale autorităților competente. Nu-i deloc o treabă ușoară, însă, la Hauze ne plac provocările. Echipa noastră este formată din manageri de proiect instruiți, capabili să coordoneze chiar și cele mai complexe activități de execuție.

Pentru a ne bucura de performanțe extraordinare, dar și de feedback pozitiv din partea clientului, organizăm cu profesionalism fiecare etapă. Planificarea execuției lucrărilor are în vedere așadar:

● Stabilirea clară a obiectivelor proiectului - Pe care le dezbatem împreună cu beneficiarul. Trasăm inclusiv scopul, detaliile contractuale și data limită a proiectului, totul în funcție de cerințele și așteptările clientului. Pentru noi este foarte important să oferim soluții personalizate. Oferim inclusiv consultanță specializată.

● Elaborarea proiectului tehnic - Arhitecții și proiectanții noștri se ocupă de efectuarea unei asemenea activități. Iau în calcul cele specificate la discuțiile preliminare și modifică în cazul în care este necesar. Imediat ce obținem aprobările necesare, organizăm echipa care se va ocupa de execuție.

● Alegerea responsabilului pentru execuție - În echipa Hauze vei găsi oameni implicați, pregătiți pentru a duce la bun sfârșit activități diverse. Dispunem atât de responsabili tehnici cu execuția, cât și de diriginți de șantier, cu experiență domeniu.

● Definitivarea resurselor necesare pentru execuție - Analizăm cu atenție variantele disponibile și alegem materialele care se pliază cel mai bine proiectului pe care îl derulăm. Dispunem de echipamente moderne, care asigură atât calitate, cât și confort sporit.

● Derularea activităților de verificare conform prevederilor în vigoare - Responsabilul nostru va planifica îndeaproape etapele de monitorizare a proiectului. În cazul unor eventuale probleme tehnice, stopează lucrările și acționează cu promptitudine pentru a găsi o soluție eficientă de rezolvare.

Planificarea execuției - De ce să ne alegi pe noi?

Vrem să oferim fiecărui client șansa de a se bucura de rezultatele dorite, indiferent că e vorba de o locuință personală sau clădire de birouri. Poate te întrebi, totuși, de ce ar trebui să ne alegi pe noi, în condițiile în care ai atât de multe variante la dispoziție.

Ei bine, noi îți garantăm:

● Îndeplinirea obiectivelor setate la începutul colaborării - Ne place să impresionăm prin fapte, tocmai de aceea ne adunăm toate resursele de care dispunem pentru a asigura succesul proiectului. Dacă vrei să te convingi, poți consulta gama noastră de proiecte case în execuție.

● O echipă de execuție formată exclusiv din profesioniști - Nu ne permitem să facem nicio greșeală. Toți oamenii care fac parte din echipa responsabilă de efectuarea etapelor execuție dețin toate calificările necesare. Pe lângă abilitățile profesionale, dispun și de numeroase calități personale. Sunt deschiși, implicați și răbdători.

● Șansa de a avea proiectul dorit la data stabilită - Efectuăm cu atenție serviciul de planificare, ceea ce asigură premisele unor rezultate fără cusur. Organizarea este punctul cheie care ne ajută să ajungem acolo unde ne-am propus. Tocmai de aceea, vei avea posibilitatea de a te bucura rapid de proiectul mult visat, fără eforturi suplimentare. Nu va mai trebui să pierzi timp în căutarea materialelor și echipamentelor potrivite. Noi ne ocupăm de tot!

Etapa de execuție este una dintre cele mai dificile activități din cadrul unui proiect de construcții. Însă, cu ajutorul echipei potrivite vei reuși să-ți îndeplinești obiectivele. Noi ne mândrim cu o echipă formată doar din profesioniști, atât pe partea de proiectare, cât și de implementare. Avem responsabili tehnici și manageri de proiect instruiți, care se asigură de corectitudinea proiectului și intervin în cazul în care apar nereguli.

Vrei să te bucuri de avantajele unui proiect executat ca la carte?

Hai să vorbim mai multe!

Servicii RTE - Garanția succesului fiecărui proiect

Asigurăm servicii RTE, care garantează îndeplinirea obiectivelor fiecărui proiect, indiferent de complexitatea pe care o prezintă. RTE este acronimul pentru Responsabil tehnic cu execuția. Este practic specialistul care se ocupă de implementarea detaliilor specificate în planul tehnic. Are grijă ca toate etapele să se deruleze conform prevederilor legale și respectă întocmai caietul de sarcini. Este piatra de temelie a proiectelor de succes, tocmai de aceea la Hauze nu încredințăm oricui o asemenea responsabilitate. Noi ne mândrim cu o echipă bine sudată, care dispune de cunoștințe vaste în domeniu și numeroase experiențe practice.

Responsabilii noștri garantează astfel:

● Soluții personalizate - Toate activitățile sunt derulate în funcție de ceea ce își dorește beneficiarul. Persoana care se ocupă de verificarea calității lucrărilor efectuate nu scapă din vedere cerințele speciale pe care le-a solicitat clientul la începutul colaborării. Investiția realizată trebuie să reflecte întocmai toate eforturile depuse. Tocmai de aceea, nu ratăm niciun detaliu, oricât de nesemnificativ ar părea la prima vedere.

● Siguranță - Pe lângă execuția propriu-zisă a construcției, una dintre cele mai dificile etape este verificarea în mod constant a documentelor oficiale pentru demararea lucrărilor. Este o activitate de care noi te vom scuti dacă apelezi la servicii RTE. Responsabilul nostru are datoria de a analiza atent toate autorizațiile primite din partea instituțiilor specializate. Dispune de o înțelegere aprofundată a cadrului legislativ, tocmai pentru a evita din start posibilele urgențe sau situații neplăcute care pot interveni pe parcurs.

● Profesionalism - Ne place să credem că nimic nu se compară cu eficiența activităților duse la bun sfârșit de profesioniști. Rezultatele finale sunt într-adevăr impresionante. Personalul nostru stabilește discuții cu beneficiarul, ia în calcul toate riscurile care pot apărea pe parcurs și aplică tehnici de lucru moderne. Sunt la curent cu noile tendințe din domeniu și garantează colaborări avantajoase, indiferent de context.

Servicii RTE - Care sunt atribuțiile unui responsabil de proiect?

Te întrebi care sunt activitățile propriu-zise pe care le va derula un responsabil de proiect casă? Ei bine, există mai multe etape pe care le derulează:

● Se asigură că detaliile specificate în caietul cu sarcini sunt implementate corect.

● Ia parte la momentul definitivării proiectului și punctelor de reper, care ghidează practic întreaga execuție.

● Ține o evidență a tuturor activităților care se derulează într-o zi pe șantierul de lucru. Informațiile atât în format fizic, cât și electronic.

● Se ocupă de întocmirea și semnarea documentelor necesare, care atestă efectuarea fiecărei faze ale proiectului.

● Verifică atent proprietățile tehnice și calitatea materialelor folosite pentru efectuarea activităților. În cazul în care lucrările se stopează din diverse motive, responsabilul se asigură că materialele sunt depozitate în siguranță în locuri special amenajate.

● Întocmește un raport de neconformitate (R.N.C) în cazul în care sesizează nereguli în faza de execuție. Anunță proiectantul lucrării și dirigintele de șantier și stabilesc împreună soluțiile ideale de rezolvare. Imediat după ce situația este remediată, se reiau activitățile.

● Participă la întocmirea cărții tehnice a clădirii construite, alături de proiectant și diriginte de șantier. Alături de cei trei specialiști, vine cu propuneri în cazul în care există probleme în procesul de lucru sau se dorește optimizarea lucrării.

● Anunță autoritățile competente în cazul în care apar modificări la nivelul documentelor oficiale.

● Ia decizii cu privire la procedurile tehnice, fișele tehnologice și planul de control al calității execuției.

Fără ajutorul unui responsabil tehnic cu execuția proiectele noastre nu ar mai arăta la fel. Este persoana care garantează efectuarea corespunzătoare a activităților de lucru și respectarea întocmai a reglementărilor legale. Verifică inclusiv calitatea materialelor folosite și intervine imediat în cazul unor posibile nereguli. În cazul în care este necesar anunță autoritățile competente și reia execuția numai când toate neregulile au fost rezolvate.

Alege întotdeauna calitatea!

Servicii dirigenție de șantier

Asigurarea calității lucrării finale reprezintă scopul nostru principal, tocmai de aceea garantăm servicii dirigenție de șantier profesionale. Vrem ca fiecare proiect pe care îl ducem la bun sfârșit să impresioneze prin durabilitate și siguranță, indiferent de complexitatea activităților derulate. Este o responsabilitate pe care ne-o asumăm și care ne descrie cel mai bine.

Dirigintele de șantier este persoana care se ocupă de monitorizarea etapelor de execuție și respectarea exactă a cerințelor de calitate. Se asigură, de asemenea, că lucrarea se desfășoară în termenele stabilite contractual, dar și în baza cadrului legislativ aflat în vigoare. Mediază relațiile dintre investitor sau beneficiar cu celelalte proiectanții sau inginerii. Este, practic, una dintre cele mai importante persoane care ia parte la procesul de construire a clădirii solicitate. Tocmai de aceea, trebuie să alegi cu atenție echipa care îți va oferi servicii dirigenție de șantier. La Hauze vei găsi oameni dedicați, cu vaste cunoștințe teoretice și practice în domeniu.

Dirigintele noștri de șantier dau dovadă de:

Atitudine obiectivă - Specialistul pune accent întotdeauna pe obiectivitate atunci când ia decizii cu privire la proiectul desfășurat. Se asigură că există o armonie în ceea ce privește relațiile cu antreprenorii, furnizorii și proiectanții. Însă, nu se implică mai mult decât ar trebui în gestionare relațiilor profesionale.

Experiența necesară - Nimic nu se compară cu eficiența activităților pe care le pot derula profesioniștii. Colaborăm doar cu persoane care dețin certificări care le atestă abilitățile.

Respectarea prevederilor legale- Un aspect foarte important pentru orice persoană care participă activ la procesul de proiectare și implementare. Dirigintele de șantier va răspunde în fața autorităților în cazul în care ceva este în neregulă. Tocmai de aceea, analizează foarte bine documentele pe care le semnează și se asigură că ceea ce se află în acte este conform cu realitatea.

Servicii dirigenție de șantier - Ce responsabilități are dirigintele de șantier?

Rolul dirigintelui de șantier în garantarea succesului lucrării este destul de însemnat. Tocmai de aceea, se asigură că toate activitățile conform standardelor de siguranță, funcționalitate și confort.

În perioada execuției, fie că e vorba deproiect casă simplăsau o hală industrială, dirigintele vizează următoarele etape:

● Urmărește îndeaproape modalitatea de efectuare a activităților de execuție.

● Se asigură că există documente care să ateste calitatea materialelor de construcții folosite.

● Interzice folosirea echipamentelor care nu dețin avize tehnice sau certificate de conformitate.

● Se asigură că etapele de execuție sunt derulate de personal calificat în domeniu.

● Informează imediat beneficiarul în cazul în care apar nereguli sau probleme tehnice.

● Propune soluții de rezolvare pentru situațiile care necesită intervenție imediată.

● Întocmește actele de recepție.

● Colaborează cu responsabilul tehnic cu execuția în așa fel încât să elimine orice fel de problemă care ar putea îngreuna activitățile.

● Completează cartea tehnică și adaugă toate documentele necesare.

La Hauze în garantăm efectuarea lucrărilor conform reglementărilor în vigoare. Diriginții noștri de șantier garantează respectarea cadrului legal și anume:

● Legea 10/1995 care vizează calitatea în construcţii, completată şi modificată;

● Legea 50/1991 republicată cu privire la autorizarea executării lucrărilor de construcţii,

● H.G. 343/2017 care detaliază aprobarea Regulamentului de recepţie a lucrărilor de construcţii şi instalaţii.

● HG 766/1997 pentru aprobarea unor regulamente care asigură calitatea în construcţii;

● Legea nr. 319/2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă.

Dirigintele de șantier se numără printre cele mai importante persoane responsabile pentru calitatea unei lucrări. Se asigură activitățile de execuție sunt efectuate conform standardelor de siguranță și semnalează orice problemă care ar putea afecta rezultatul final. La Hauze îți punem la dispoziție persoane calificate în domeniu, cu experiență, care știu să ducă la bun sfârșit chiar și cele mai complexe sarcini.

Alege cu încredere echipe specializate și bucură-te de performanțe extraordinare!

Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Executie
0728.873.254
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
PROIECTARE GENERALA
Vezi mai multe
EXECUTIE SI MANAGEMENT DE PROIECT
Vezi mai multe
DESIGN INTERIOR, RENOVARI SI RECOMPARTIMENTARI
Vezi mai multe
PEISAGISTICA SI AMENAJARI INTERIOARE
Vezi mai multe
SISTEME DE ENERGIE ALTERNATIVA
Vezi mai multe
INTERVENTII ASUPRA CONSTRUCTIILOR EXISTENTE
Vezi mai multe
CONSULTANTA DE SPECIALITATE
Vezi mai multe
STUDII TEREN SI STUDII SPECIALIZATE
Vezi mai multe