/ Proiecte de casa / Proiecte de case cu Etaj / Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Scarlet – 120mp

Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Scarlet – 120mp

Proiect casa Parter si Etaj Scarlet
Proiect casa Parter si Etaj Scarlet
Proiect casa Parter si Etaj Scarlet
Proiect casa Parter si Etaj Scarlet
de la 92.287 EUR
Proiect casa Parter si Etaj Scarlet
Proiect casa Parter si Etaj Scarlet
Proiect casa Parter si Etaj Scarlet
Proiect casa Parter si Etaj Scarlet
Plan Parter
Plan Parter - 95.82mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
4.65 mp
2. Casa scarii + Hol:
11.49 mp
3. Bucatarie :
8.31 mp
4. Living:
19.01 mp
5. Baie:
4.08 mp
6. Birou:
10.35 mp
7. Camera tehnica:
4.93 mp
8. Garaj:
33.00 mp
Suprafata utila totala:
95.82 mp
Descarca brosura
Plan Etaj
Plan Etaj - 71.48mp
Mareste
Suprafete utile Etaj
1. Casa scarii + Hol:
11.46 mp
2. Dormitor:
12.92 mp
3. Dormitor:
12.17 mp
4. Baie:
4.90 mp
5. Dormitor + Dressing:
26.00 mp
6. Baie:
4.03 mp
Suprafata utila totala:
71.48 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Proiect casa parter si etaj 3 dormitoare din gama Scarlet este o alternativă modernă, destinată firilor îndrăgostite de neconvențional. Design-ul exterior aparent simplist integrează elemente nonconformiste și atente la detalii. Tocmai de aceea, locuința pare a fi desprinsă din filme. Oferă o suprafață utilă de 167 mp și este destinată familiilor de 4-5 persoane care își doresc spațiu și confort. Armonia componentelor exterioare este completată de cea prezentă în interiorul locuinței.

Echipa Hauze este gata să definitiveze proiecte ingenioase, care să atragă toate privirile. Echipa noastră este formată exclusiv din arhitecți specializați și profesioniști în domeniu. Tocmai de aceea, evităm cu succes posibilele erori sau incidente neplăcute. Ceea ce ne ajută să excelăm este atenția deosebită pe care o acordăm detaliilor tehnice. Proiectul Scarlet prezintă, așadar, următoarele specificații:

-          Integrează 3 dormitoare dimensionate eficient, două de 12.92 mp, 12.17 mp și 26.00 mp. Dormitorul matrimonial este mult mai spațios și este combinat ingenios cu dressign-ul. Astfel, nu vei întâmpina probleme în ceea ce privește organizarea și depozitarea lucrurilor personale. Dormitoarele sunt amplasate în zona de noapte a locuinței, ceea ce va facilita definitivarea unei atmosfere relaxante. Tot aici se află și două băi de 4.90 mp și 4.03 mp.

-          Zona de zi este delimitată de cea de noapte prin intermediul unui hol de 11.49 mp unde este amplasată și casa scării. Bucătăria de 8.31 mp este în regim open space și este poziționată fix lângă living, care oferă un spațiu de 19.01 mp. Aici vei experimenta momente unice alături de familie sau prieteni dragi.

-          Baia de 4.06 mp se află lângă un birou de 10.35 mp. Tocmai de aceea, vei putea realiza cu ușurință sarcinile zilnice.

-          În spațiul tehnic de 4.93 mp poți integra centrala termică sau alte instrumente.

-          Garajul de 33.00 mp îți oferă suficient spațiu pentru a parca în siguranță mașina personală. Poți adăuga, de asemenea, și alte ustensile tehnice.

 De ce să alegi proiect casa parter si etaj 3 dormitoare din gama Scarlet?

Echipa Hauze este gata să realizeze proiecte casa impresionante atât din punct de vedere funcțional, dar și estetic. Suntem serioși, responsabili și atenți la detalii. Tocmai de aceea, locuințele pe care le definitivăm ies din tipare. În cazul proiectului de casă din gama Scarlet vei avea parte de numeroase avantaje precum:

-          Vei putea modifica rezultatul final în funcție de preferințe. Suntem deschiși schimbării și ne place să oferim oamenilor prilejuri constante de bucurie. Personalizarea este un element cheie când vine vorba de construirea unei locuințe. Poziționarea și caracteristicile încăperilor pot fi modificate cu succes dacă îți dorești ceva care să te reprezinte în totalitate. Arhitecții noștri sunt atenți la fiecare indicație primită.

-          Raportul calitate-preț este excelent. Locuința Scarlet este realizată atent din materiale și echipamente de calitate superioară. Tocmai de aceea, investiția își va merita cu siguranță toți banii. Te vei putea bucura o perioadă lungă de timp de avantajele pe care le oferă.

-          Design-ul general este unul inovator. Fie că este vorba de elementele exterioare sau de cele interioare, rezultatul este același: spectaculos. Suntem atenți la noile tendințe de pe piață în ceea ce privește procesul de amenajare pentru a ne îmbunătăți constant tehnica de lucru. Utilizăm componente moderne care să se îmbine armonios pentru a crea efecte vizuale inedite.

Locuința Scarlet impresionează, așadar, prin standardele înalte de confort, siguranță și funcționalitate pe care le oferă. Este proiectată de specialiști în domeniu și executată cu atenție de personal calificat.

Mizează pe calitate și alege cu încredere proiect casa parter si etaj 3 dormitoare din gama Scarlet!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Ruth – 119mp

3

Dormitoare

2

Bai

119

Amprenta la sol

165.42

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Pearl – 114mp

4

Dormitoare

3

Bai

114

Amprenta la sol

180

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.100 EUR
Proiect casa mica Parter si Etaj (5 dormitoare) – Lowri – 168mp

5

Dormitoare

3

Bai

168.7

Amprenta la sol

230.9

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.500 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (2 dormitoare) – Aria – 138mp

2

Dormitoare

2

Bai

138

Amprenta la sol

169

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.000 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Michelle – 215mp

4

Dormitoare

3

Bai

215

Amprenta la sol

253.4

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.800 EUR
Recomandat
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
120
2. Suprafata desfasurata:
213
3. Suprafata utila:
167
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
3
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
92.287 EUR
Pret la gri:
Incepand de la:
159.085 EUR
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
120
2. Suprafata desfasurata:
213
3. Suprafata utila:
167
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
3
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
92.287 EUR
Pret la gri:
Incepand de la:
142.040 EUR
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Cum să decorezi un proiect casa fără să găurești pereții?
Vrei să transformi un proiect casa simplist în propria oază de liniște și relaxare? După etapele de execuție, amenajarea locuinței reprezintă următorul și cel mai important pas ....
Citeste mai mult
25 Iunie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Ce aer condiționat să cumpăr pentru un proiect casa mic?
Zilele călduroase de vară se apropie cu pași repezi, așa că dacă ai un proiect casa mic, ar trebui să te pregătești temeinic pentru sezonul estival.
Citeste mai mult
30 Mai 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Paște - idei de amenajare
Paștele reprezintă un moment potrivit pentru redecorarea unui proiect casa și implicit reîmprospătarea atmosferei generale....
Citeste mai mult
29 Aprilie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case mici - idei de amenajare pentru Paște
Sezonul primăvăratic a sosit deja, iar sărbătorile pascale bat la ușă, ceea ce înseamnă că amenajarea unor proiecte case mici trebuie adaptată în consecință. Cum anume?
Citeste mai mult
29 Martie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu