/ Proiecte de casa / Proiecte de case cu Etaj / Proiect casa Parter si Etaj (2 dormitoare) – Moro – 163mp

Proiect casa Parter si Etaj (2 dormitoare) – Moro – 163mp

Proiect casa Parter si Etaj Moro
Proiect casa Parter si Etaj Moro
Proiect casa Parter si Etaj Moro
Proiect casa Parter si Etaj Moro
de la - EUR
Proiect casa Parter si Etaj Moro
Proiect casa Parter si Etaj Moro
Proiect casa Parter si Etaj Moro
Proiect casa Parter si Etaj Moro
Plan Parter
Plan Parter - 116.73mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Hol + Casa scarii:
16.12 mp
2. Baie:
6.92 mp
3. Spatiu tehnic:
3.39 mp
4. Bucatarie:
19.56 mp
5. Living + Dining:
31.35 mp
6. Dormitor:
15.24 mp
7. Garaj:
24.15 mp
Suprafata utila totala:
116.73 mp
Descarca brosura
Plan Etaj
Plan Etaj - 38.81mp
Mareste
Suprafete utile Etaj
1. Hol + Casa scarii:
10.38 mp
2. Dormitor:
21.51 mp
3. Baie:
6.92 mp
Suprafata utila totala:
38.81 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Simplitate, armonie și inovație sunt doar câteva dintre elementele definitorii când vine vorba de proiect casa parter si etaj 2 dormitoare Moro. Este construit pe două niveluri, ceea ce îți va permite să faci alegi inspirate din punct de vedere al amenajării interioare. Oferă o suprafață utilă de 155.5 mp și este destinată familiilor de două sau trei persoane. Reprezintă o alternativă compactă, potrivită pentru cuplurile proaspăt căsătorite.

Profesioniștii Hauze au acumulat suficientă experiență de-a lungul timpului pentru a definitiva chiar și cele mai complexe proiecte. Ceea ce ne ajută să excelăm este atenția la detalii. Locuința Moro prezintă caracteristici tehnice realizate cu profesionalism de personal calificat în domeniu. Câteva dintre ele sunt:

·                     Prezintă un living spațios de 31.35 mp în care se află și zona de luat masa. Bucătăria de 19.56 mp este în regim open space, pentru un plus de confort și funcționalitate. Mesele în familie vor prinde contururi speciale. Dormitorul matrimonial oferă un spațiu de 15.24 mp, ceea ce îți va permite să te relaxezi așa cum se cuvine. În exterior se află o terasă acoperită de 15.97 unde te poți retrage ca să te izolezi de agitația cotidiană.

·                     Zona de zi este delimitată de cea de noapte prin intermediul unui hol de 16.12 mp.

·                     La etaj spațiile sunt compartimentate inteligent pentru a echilibra efectele vizuale. Dormitorul amplasat lângă casa scării este destinat iubitorilor de confort. Oferă un spațiu de 21.51 mp. Tot aici se află o baie de 6.92, pentru un plus de intimitate și relaxare.

·                     În aripa stângă a locuinței se află un garaj de 24.15 mp. Nu va mai trebui să îți faci griji în ceea ce privește parcarea mașinii personale. Fix lângă se află un spațiu tehnic de 3.39 mp în care poți integra diverse ustensile sau truse auto.

Care sunt avantajele pe care le prezintă proiect casa parter si etaj 2 dormitoare Maro?

Hauze este alternativa potrivită când vine vorba de crearea unor spații definite de unicitate și funcționalitate. Arhitecții noștri realizează cu atenție fiecare etapă aferentă proiectării și execuției. Tocmai de aceea, proiect casa Maro oferă numeroase avantaje atât din punct de vedere funcțional, dar și estetic. Printre ele se numără:

·                     Personalizarea încăperilor – Spațiile pot fi modificate în funcție de preferințe și nevoi. Echipa Hauze îți va fi de mare ajutor în ceea ce privește amenajarea spațiilor din locuință. Astfel, te vei simți imediat ca acasă și te vei bucura de eficiența soluțiilor personalizate.

·                     Elementele estetice nonconformiste – Dacă îți place să ieși din tipare, locuința Maro este opțiunea ideală. Finisajele delicate se îmbină cu nuanțele puternice de maro și portocaliu pentru a definitiva efecte vizuale spectaculoase. Stilul de amenajare modern este abordat atât în exterior, cât și în interior.

·                     Proprietățile excelente ale materialelor utilizate – Echipa noastră de specialiști apelează doar la echipamente și tehnici de lucru de ultimă generație. Suntem mereu la curent cu noile tendințe în materie de ustensile și tehnologii. Astfel, rezultatul final va da dovadă de standarde înalte de rezistență și durabilitate. Astfel, investiția își va merita cu siguranță toți banii.

De cele mai multe ori e dificil să găsești locuința potrivită gusturilor tale, mai ales dacă nu știi exact ce cauți. Ei bine, echipa Hauze este aici pentru a-ți oferi rezultatul de care ai nevoie. Locuința Maro se numără printre alternativele indicate datorită structurii rezistente și a design-ului ingenios. Este, de asemenea, confortabilă și spațioasă.

Mizează pe calitate și alege cu încredere proiect casa parter si etaj 2 dormitoare din gama Maro! Rezultatele vor fi cu siguranță pe măsura așteptărilor.

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Alexia – 89mp

3

Dormitoare

3

Bai

89

Amprenta la sol

145

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.800 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Haley – 127mp

4

Dormitoare

2

Bai

126

Amprenta la sol

171.2

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.100 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Alyssa – 136mp

4

Dormitoare

3

Bai

136

Amprenta la sol

212.8

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.400 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Roa – 122mp

3

Dormitoare

3

Bai

122

Amprenta la sol

153

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.100 EUR
Recomandat
Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Miriam – 97mp

3

Dormitoare

3

Bai

97

Amprenta la sol

183

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.800 EUR
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
163
2. Suprafata desfasurata:
215
3. Suprafata utila:
155.5
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
2
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.000 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
163
2. Suprafata desfasurata:
215
3. Suprafata utila:
155.5
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
2
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.000 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Cum să decorezi un proiect casa fără să găurești pereții?
Vrei să transformi un proiect casa simplist în propria oază de liniște și relaxare? După etapele de execuție, amenajarea locuinței reprezintă următorul și cel mai important pas ....
Citeste mai mult
25 Iunie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Ce aer condiționat să cumpăr pentru un proiect casa mic?
Zilele călduroase de vară se apropie cu pași repezi, așa că dacă ai un proiect casa mic, ar trebui să te pregătești temeinic pentru sezonul estival.
Citeste mai mult
30 Mai 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Paște - idei de amenajare
Paștele reprezintă un moment potrivit pentru redecorarea unui proiect casa și implicit reîmprospătarea atmosferei generale....
Citeste mai mult
29 Aprilie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case mici - idei de amenajare pentru Paște
Sezonul primăvăratic a sosit deja, iar sărbătorile pascale bat la ușă, ceea ce înseamnă că amenajarea unor proiecte case mici trebuie adaptată în consecință. Cum anume?
Citeste mai mult
29 Martie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu