/ Proiecte de casa / Proiecte de case cu Etaj / Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Tamara – 200mp

Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Tamara – 200mp

Proiect casa Parter si Etaj Tamara
Proiect casa Parter si Etaj Tamara
Proiect casa Parter si Etaj Tamara
Proiect casa Parter si Etaj Tamara
de la 89.621 EUR
Proiect casa Parter si Etaj Tamara
Proiect casa Parter si Etaj Tamara
Proiect casa Parter si Etaj Tamara
Proiect casa Parter si Etaj Tamara
Plan Parter
Plan Parter - 76.92mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Hol + Casa scarii:
18.89 mp
2. Birou:
8.64 mp
3. Spatiu tehnic:
8.61 mp
4. Baie:
4.52 mp
5. Bucatarie + Dining:
15.43 mp
6. Living:
20.83 mp
Suprafata utila totala:
76.92 mp
Descarca brosura
Plan Etaj
Plan Etaj - 78.76mp
Mareste
Suprafete utile Etaj
1. Hol + Casa scarii:
19.06 mp
2. Baie:
5.07 mp
3. Dormitor:
15.00 mp
4. Dormitor:
14.93 mp
5. Dormitor matrimonial:
16.17 mp
6. Baie:
8.53 mp
Suprafata utila totala:
78.76 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Proiect casa parter si etaj 3 dormitoare Tamara reprezintă alternativa ideală pentru iubitorii de minimalism. Este destinată familiilor numeroase de 4-5 persoane care își doresc un spațiu confortabil. Structura exterioară se remarcă prin finisaje și texturi atente la detalii și realizate în stil cubist. Acoperișul este în două ape, iar paleta cromatică utilizată creează cu succes efecte vizuale inedite.

Echipa Hauze mizează pe originalitate și inovație. Tocmai de aceea, lucrează constant pentru a transforma obișnuitul în extraordinar. De asemenea, arhitecții noștri mizează și pe importanța funcționalității. Proiectul de casă din gama Tamara se remarcă în primul rând prin detaliile tehnice neobișnuite. Câteva dintre ele sunt:

-          Prezintă trei dormitoare de 15.00 mp, 14.93 și 16.17 mp. Tocmai de aceea, vei avea suficient spațiu la dispoziție pentru a te relaxa așa cum se cuvine după o zi agitată la locul de muncă. De asemenea, nu vei avea probleme în ceea ce privește organizarea lucrurilor personale. Toate încăperile sunt amplasate la etaj în zona de noapte. Tot aici se află două băi de 8.53 mp și 5.07 mp, pentru un plus de confort și funcționalitate.

-          Zona de zi este delimitată eficient de cea de noapte prin intermediul unui hol de 18.89mp. Bucătăria și zona de dinning sunt combinate ingenios și oferă 15.43 mp. Tot aici se află și living-ul de 20.83 mp, care este realizat în regim open space. Mesele în familie vor prinde alte contururi. Te vei putea bucura, așadar,  de momente unice alături de cei dragi ție.

-          Baia de 4.52 mp este destinată în special invitaților, dar poate fi utilizată cu succes și de locatari.

-          Biroul de 8.64 mp îți va permite să te izolezi de agitația cotidiană și să rezolvi în liniște sarcinile zilnice.

-          În camera tehnică de 8.61 mp poți integra centrala termică sau alte ustensile tehnice.

 Care sunt avantajele pe care ți le oferă proiect casa parter si etaj 3 dormitoare Tamara?

Echipa Hauze este gata să îți pună la dispoziție locuința la care ai visat dintotdeauna. În cazul în care nu te-ai hotărât încă, specialiștii noștri în domeniu te vor ajuta să găsești alternativa potrivită, care să te reprezinte în totalitate. Fiecare proiect este special în felul său, tocmai pentru că este realizat din pasiune. Proiect casa parter si etaj din gama Tamara devine, așadar, o variantă ideală din mai multe motive. Printre ele se numără:

-          Specialiștii Hauze îți vor oferi sfaturi utile în ceea ce privește amenajarea fiecărei încăperi. Totul este cu și despre tine. Personalizarea este elementul cheie care ne ajută să definitivăm experiențe premium.

-          Rezultatul final îmbină armonios elementele tehnice cu cele estetice. Utilizăm doar echipamente și tehnici de lucru moderne. Suntem atenți la noile tendințe folosite în domeniul construcțiilor pentru a evita cu succes situațiile neplăcute sau incidentele diverse.

-          Te vei bucura de un spațiu confortabil și dimensionat eficient. Fiecare încăpere este gândită în așa fel încât să îți ofere intimitatea de care ai nevoie. În ciuda design-ul ergonomic, nu vei avea senzația de prea plin.

-          Reprezintă o investiție avantajoasă, de lungă durată. Te vei bucura de avantajele proiectului de casă un timp îndelungat. În plus, tocmai datorită profesionalismului și calității, nu va fi nevoie să realizezi modificări ulterioare.

-          Design-ul va atrage cu siguranță toate privirile. Locuința Tamara are o strălucire aparte, în ciuda elementelor simpliste pe care le integrează. Elementele moderne se completează reciproc pentru a definitiva un rezultat spectaculos.

-          Terasa de 14.53 mp amplasată la parter îți va permite să te bucuri de activități dinamice în aer liber. De asemenea, va deveni locul ideal în care poți petrece alături de prieteni sau familie. 

Echipa Hauze îți pune la dispoziție o gamă diversificată de proiecte casa, care mai de care mai interesante. Punem accent pe creativitate, inovație și profesionalism, indiferent de situație. De asemenea, mizăm pe colaborări bazate pe deschidere, transparență și prietenie.

Încă mai stai pe gânduri? Mizează pe calitate și alege cu încredere proiect casa parter si etaj 3 dormitoare din gama Tamara!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Ruth – 119mp

3

Dormitoare

2

Bai

119

Amprenta la sol

165.42

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Monique - 141mp

4

Dormitoare

4

Bai

141

Amprenta la sol

219

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.700 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Pearl – 114mp

4

Dormitoare

3

Bai

114

Amprenta la sol

180

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.100 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (2 dormitoare) – Aria – 138mp

2

Dormitoare

2

Bai

138

Amprenta la sol

169

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.000 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Erika – 136mp

3

Dormitoare

3

Bai

136

Amprenta la sol

189

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.100 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Olivia – 154mp

4

Dormitoare

4

Bai

154

Amprenta la sol

182

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.400 EUR
Recomandat
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
115.81
2. Suprafata desfasurata:
215.81
3. Suprafata utila:
183
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
3
6. Dormitoare:
4
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
89.621 EUR
Pret la gri:
Incepand de la:
154.558 EUR
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
115.81
2. Suprafata desfasurata:
215.81
3. Suprafata utila:
183
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
3
6. Dormitoare:
4
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
89.621 EUR
Pret la gri:
Incepand de la:
144.446 EUR
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Cum să decorezi un proiect casa fără să găurești pereții?
Vrei să transformi un proiect casa simplist în propria oază de liniște și relaxare? După etapele de execuție, amenajarea locuinței reprezintă următorul și cel mai important pas ....
Citeste mai mult
25 Iunie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Ce aer condiționat să cumpăr pentru un proiect casa mic?
Zilele călduroase de vară se apropie cu pași repezi, așa că dacă ai un proiect casa mic, ar trebui să te pregătești temeinic pentru sezonul estival.
Citeste mai mult
30 Mai 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Paște - idei de amenajare
Paștele reprezintă un moment potrivit pentru redecorarea unui proiect casa și implicit reîmprospătarea atmosferei generale....
Citeste mai mult
29 Aprilie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case mici - idei de amenajare pentru Paște
Sezonul primăvăratic a sosit deja, iar sărbătorile pascale bat la ușă, ceea ce înseamnă că amenajarea unor proiecte case mici trebuie adaptată în consecință. Cum anume?
Citeste mai mult
29 Martie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu