/ Proiecte de casa / Proiecte de case cu Mansarda / Proiect casa Parter si Mansarda (4 dormitoare) – Mia – 119mp

Proiect casa Parter si Mansarda (4 dormitoare) – Mia – 119mp

Proiect casa Parter si Mansarda Mia
Proiect casa Parter si Mansarda Mia
Proiect casa Parter si Mansarda Mia
Proiect casa Parter si Mansarda Mia
de la 96.012 EUR
Proiect casa Parter si Mansarda Mia
Proiect casa Parter si Mansarda Mia
Proiect casa Parter si Mansarda Mia
Proiect casa Parter si Mansarda Mia
Plan Parter
Plan Parter - 96.24mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
4.88 mp
2. Hol + Casa scarii:
8.69 mp
3. Grup sanitar:
2.56 mp
4. Spatiu tehnic:
5.58 mp
5. Bucatarie :
6.01 mp
6. Birou:
12.46 mp
7. Living + Dining:
23.89 mp
8. Garaj:
32.17 mp
Suprafata utila totala:
96.24 mp
Descarca brosura
Plan Mansarda
Plan Mansarda - 77.81mp
Mareste
Suprafete utile Mansarda
1. Hol + Casa scarii:
10.77 mp
2. Baie:
5.48 mp
3. Depozitare:
4.39 mp
4. Dormitor:
14.91 mp
5. Dormitor matrimonial:
14.44 mp
6. Dressing:
5.15 mp
7. Dormitor:
17.37 mp
8. Baie:
5.30 mp
Suprafata utila totala:
77.81 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Dacă ești în căutarea unei locuințe amenajate în stil nordic, proiect casa parter si mansarda 3 dormitoare este opțiunea ideală. Se remarcă în primul rând prin design-ul exterior atent la detalii. Sunt utilizate finisaje de calitate superioară și forme geometrice abstracte. Locuința prezintă două niveluri, parter și mansardă, iar acoperișul este realizat în două ape, ceea ce îi conferă un suflu inedit. Suprafața utilă este destul de compactă, de aproximativ 141 mp. Însă, proiectul se va potrivi de minune chiar și familiilor cu doi sau trei copii.

Echipa Hauze este gata să ducă la bun sfârșit locuințe impecabile atât din punct de vedere funcțional, dar și estetic. În ceea ce privește proiectul Mia, caracteristicile tehnice sunt executate cu iscusință de personal calificat în domeniu. Locuința prezintă, astfel:

·                     Trei dormitoare amplasate în zona de noapte de la mansardă care au ieșire pe balcon. Dimensiunile pe care le prezintă încăperile sunt de 17.37 mp, 14.91 mp și respectiv 14.44 mp. Nu va mai trebui să îți faci griji în ceea ce privește organizarea obiectelor personale. Dressing-ul de 5.15 mp și spațiul alocat depozitării de 4.39 mp îți vor oferi standarde înalte de confort și funcționalitate. Tot aici se află două băi de 5.48 mp și 5.30 mp, ceea ce îi va ajuta pe locatari să se pregătească rapid în diminețile agitate.

·                     O delimitare eficientă între mansardă și zona de zi aflată la parter. Holul și casa scării oferă 10.77 mp.

·                     Un living spațios de 23.89 mp unde te poți bucura de momente unice alături de familie și prieteni apropiați. Fix lângă se află bucătăria de 6.01 mp care este în regim open space. Grupul sanitar compact, de 2.56 mp este ideal pentru oaspeții care vin în vizită. Biroul amplasat lângă living oferă un spațiu de 12.46 mp și reprezintă alternativa ideală pentru cei care lucrează de acasă.

·                     Un garaj de 32.17 mp în care poți integra fără probleme mașina personală.

De ce să alegi proiect casa si mansarda 3 dormitoare Mia?

Hauze reprezintă soluția ideală pentru iubitorii de extraordinar. Echipa noastră este formată doar din specialiști în domeniu. Tocmai de aceea, fiecare proiect casa prezintă caracteristici speciale. În cazul unui proiect casa Mia te vei bucura de:

·                     Confort – Fiecare încăpere este gândită în așa fel încât să răspundă chiar și celor mai complexe preferințe și nevoi. Dormitoarele se află la mansardă, în zona de noapte, ceea ce îți va permite să îți reîncarci bateriile după o zi obositoare de muncă. Zona de zi, de asemenea, este iluminată eficient, pentru un plus de relaxare și voie bună.

·                     Atmosferă personalizată – Echipa Hauze este deschisă și dornică să ofere colaborări bazate pe transparență și profesionalism. Tocmai de aceea, te va ajuta să definitivezi o locuință care să te reprezinte în totalitate.

·                     Calitate superioară – Materialele utilizate pentru crearea proiectului Mia sunt alese atent pentru a conferi rezultatului final rezistență și durabilitate. Tehnicile de lucru sunt realizate cu rigurozitate pentru a evita cu succes posibilile probleme sau incidente neplăcute.

·                     Spațiu exterior – Nimic nu se compară cu senzația pe care ți-o conferă activitățile dinamice în aer liber. Locuința Mia prezintă o zonă destinată exclusiv petrecerii timpului liber. Terasa este confortabilă și spațioasă, ceea ce îți va permite să adaugi obiecte de mobilier și decorațiuni inovative.

Încă te gândești la casa potrivită nevoilor tale? Ei bine, locuința Mia va răspunde întocmai cerințelor tale. Este spațioasă, aranjată modern și prezintă o structură de rezistență de calitate superioară. În plus, ori de câte ori este nevoie, echipa Hauze va soluționa rapid orice problemă care vizează compartimentarea sau design-ul exterior.

Mizează pe calitate și alege cu încredere proiect casa parter si mansarda 3 dormitoare din gama Mia!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa Parter si Mansarda (5 dormitoare) – Violet – 177mp

5

Dormitoare

4

Bai

177

Amprenta la sol

288.76

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.900 EUR
Proiect casa Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Thea – 225mp

3

Dormitoare

2

Bai

225

Amprenta la sol

345

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
119
2. Suprafata desfasurata:
218
3. Suprafata utila:
141
4. Dimensiuni generale:
13.5m x 10m
5. Bai:
3
6. Dormitoare:
4
7. Regim de inaltime:
Parter + Mansarda
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
96.012 EUR
Pret la gri:
Incepand de la:
162.114 EUR
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
119
2. Suprafata desfasurata:
218
3. Suprafata utila:
141
4. Dimensiuni generale:
13.5m x 10m
5. Bai:
3
6. Dormitoare:
4
7. Regim de inaltime:
Parter + Mansarda
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
96.012 EUR
Pret la gri:
Incepand de la:
147.377 EUR
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Ce aer condiționat să cumpăr pentru un proiect casa mic?
Zilele călduroase de vară se apropie cu pași repezi, așa că dacă ai un proiect casa mic, ar trebui să te pregătești temeinic pentru sezonul estival.
Citeste mai mult
30 Mai 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Paște - idei de amenajare
Paștele reprezintă un moment potrivit pentru redecorarea unui proiect casa și implicit reîmprospătarea atmosferei generale....
Citeste mai mult
29 Aprilie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case mici - idei de amenajare pentru Paște
Sezonul primăvăratic a sosit deja, iar sărbătorile pascale bat la ușă, ceea ce înseamnă că amenajarea unor proiecte case mici trebuie adaptată în consecință. Cum anume?
Citeste mai mult
29 Martie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Tendințe în design interior pentru 2024
Vrei să obții un proiect casa desăvârșit, în pas cu noile reguli de amenajare interioară? Nu-i deloc dificil - tot ce trebuie să faci este să urmezi tendințele anului 2024.
Citeste mai mult
21 Decembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu