/ Proiecte de casa / Proiecte de case cu Mansarda / Proiect casa Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Thea – 225mp

Proiect casa Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Thea – 225mp

Proiect casa Parter si Mansarda Thea
Proiect casa Parter si Mansarda Thea
Proiect casa Parter si Mansarda Thea
de la 179.319 EUR
Proiect casa Parter si Mansarda Thea
Proiect casa Parter si Mansarda Thea
Proiect casa Parter si Mansarda Thea
Plan Parter
Plan Parter - 172.41mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
4.66 mp
2. Depozitare:
5.85 mp
3. Grup sanitar:
4.08 mp
4. Sas:
3.66 mp
5. Hol:
12.21 mp
6. Bucatarie:
12.52 mp
7. Living + Dining:
37.29 mp
8. Baie:
6.86 mp
9. Dormitor matrimonial:
13.90 mp
10. Dressing:
5.38 mp
11. Dormitor:
12.37 mp
12. Dormitor:
12.70 mp
13. Garaj:
40.93 mp
Suprafata utila totala:
172.41 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Proiect casa parter si mansarda 3 dormitoare din gama Thea este încă o alternativă spectaculoasă creată de echipa Hauze. Este construită pe două niveluri și prezintă o suprafață utilă de 172 mp. Însă, ceea ce va atrage atenția din prima este design-ul executat excelent. Arhitectura în stil nordic va conferi locuinței un suflu inedit. Placarea cu piatră naturală și/sau lemn completează ingenios stilul de amenajare elegant.

Tocmai de aceea, opțiunile Hauze se diferențiază detașat de celelalte opțiuni de pe piață. Punem accent pe armonia dintre vizual și funcțional. Materialele pe care le utilizăm sunt de calitate superioară, ceea ce va transforma proiectele de casă în alegeri inspirate. Locuința Thea excelează prin caracteristicile tehnice definite de precizie și eficiență. Astfel:

-       Prezintă trei dormitoare de 1270 mp, 12.27 mp și respectiv 13.90 mp, ceea ce îți va conferi intimitatea de care ai nevoie. Toate cele trei încăperi se află în zona de zi a locuinței.

-       Living-ul este combinat ingenios cu zona de luat masa și oferă un spațiu de 37.29 mp. Tocmai de aceea, devine locul ideal pentru petrecerile în familie. Bucătăria de 12.52 este în regim open space, ceea ce îți va permite să realizezi rapid toate activitățile aferente pregătirii alimentelor.

-       Există două băi 6.86 mp și 4.08 mp. În ciuda dimensionării compacte, nu va exista riscul supraaglomerării spațiului.

-       Accesul în locuință se realizează prin intermediul unui vestibul de 4.66 mp, unde poți integra decorațiuni inedite.

-       Dressing-ul de 5.38 mp, poziționat lângă dormitorul matrimonial îți va permite să aranjezi eficient lucrurile personale.

-       În aripa dreaptă a locuinței se află un garaj spațios de 40.93 mp. Aici poți parca în siguranță mașina personală și poți depozita truse auto sau instrumente speciale. În cazul în care spațiul exterior nu îți permite, garajul poate fi exclus din proiectul de casă Thea.

Care sunt avantajele pe care le prezintă proiect casa parter si mansarda 3 dormitoare Thea?

Pentru echipa Hauze primează multifuncționalitatea, indiferent de situație. Fiecare detaliu este realizat cu iscusință de cei mai buni oameni în domeniu. Arhitecții noștri dețin certificări recunoscute atât național, cât și internațional. Tocmai de aceea, fiecare proiect este lipsit de cusur. În cazul unui proiect casa Thea te vei bucura de o gamă diversificată de avantaje. Printre ele se numără:

-       Posibilitatea de a modifica rezultatul final – Uneori, e greu să trasezi spațiile care să te reprezinte în totalitate. Nu te poți decide asupra paletei cromatice sau felului în care să fie delimitate zonele. Totuși, echipa Hauze are un răspuns pentru toate. Specialiștii noștri te vor ajuta să iei decizia potrivită. Încăperile pe care le prezintă locuința Thea pot fi modificate, așadar, în funcție de preferințele fiecărui client.

-       Compartimentarea inteligentă a camerelor – Totul este analizat cu grijă în faza de proiectare. Se ia calcul suprafața avută la dispoziție și nevoile pe care le prezintă locatarii. La final, te vei bucura de confort și posibilitatea de a organiza inteligent piesele de mobilier.

-       Definitivarea unor elemente estetice impresionante – Prima impresie contează întotdeauna, mai ales când vine vorba de amenajarea spațiilor exterioare. Stilul nordic pe care îl integrează proiectul de casă Thea va atrage cu siguranță toate privirile. Piatra naturală cu care poate fi placată locuința te va ajuta să te bucuri de un spațiu unic.

Echipa Hauze va fi atentă să îți ofere standarde înalte de profesionalism, seriozitate și responsabilitate. Locuința Thea este una dintre variantele moderne, realizate exclusiv din materiale premium, de calitate superioară.

Alege cu încredere proiect casa parter si mansarda 3 dormitoare din gama Thea și bucură-te de avantajele numeroase pe care le prezintă!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa Parter si Mansarda (4 dormitoare) – Mia – 119mp

4

Dormitoare

3

Bai

119

Amprenta la sol

141

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect casa Parter si Mansarda (5 dormitoare) – Violet – 177mp

5

Dormitoare

4

Bai

177

Amprenta la sol

288.76

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.900 EUR
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
225
2. Suprafata desfasurata:
450
3. Suprafata utila:
345
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter + Mansarda
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
179.319 EUR
Pret la gri:
Incepand de la:
303.624 EUR
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
225
2. Suprafata desfasurata:
450
3. Suprafata utila:
345
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter + Mansarda
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
179.319 EUR
Pret la gri:
Incepand de la:
242.899 EUR
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Proiect casa de Paște - idei de amenajare
Paștele reprezintă un moment potrivit pentru redecorarea unui proiect casa și implicit reîmprospătarea atmosferei generale....
Citeste mai mult
29 Aprilie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case mici - idei de amenajare pentru Paște
Sezonul primăvăratic a sosit deja, iar sărbătorile pascale bat la ușă, ceea ce înseamnă că amenajarea unor proiecte case mici trebuie adaptată în consecință. Cum anume?
Citeste mai mult
29 Martie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Tendințe în design interior pentru 2024
Vrei să obții un proiect casa desăvârșit, în pas cu noile reguli de amenajare interioară? Nu-i deloc dificil - tot ce trebuie să faci este să urmezi tendințele anului 2024.
Citeste mai mult
21 Decembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - cum amenajăm casa de Crăciun?
Perioada sărbătorilor este aproape, iar amenajarea unor proiecte case nu mai poate aștepta. Decorarea festivă a locuinței creează atmosfera ideală momentelor petrecute ....
Citeste mai mult
29 Noiembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu