/ Proiecte de casa / Proiecte de case cu Mansarda / Proiect casa Parter si Mansarda (5 dormitoare) – Violet – 177mp

Proiect casa Parter si Mansarda (5 dormitoare) – Violet – 177mp

Proiect casa Parter si Mansarda Violet
Proiect casa Parter si Mansarda Violet
Proiect casa Parter si Mansarda Violet
Proiect casa Parter si Mansarda Violet
de la - EUR
Proiect casa Parter si Mansarda Violet
Proiect casa Parter si Mansarda Violet
Proiect casa Parter si Mansarda Violet
Proiect casa Parter si Mansarda Violet
Plan Parter
Plan Parter - 143.8mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
4.07 mp
2. Hol + Casa scarii:
12.34 mp
3. Bucatarie :
9.62 mp
4. Grup sanitar:
2.89 mp
5. Debara:
2.93 mp
6. Living:
34.17 mp
7. Loc de luat masa:
12.58 mp
8. Birou:
11.24 mp
9. Dormitor:
10.57 mp
10. Sas:
2.11 mp
11. Spatiu tehnic:
8.54 mp
12. Garaj:
32.74 mp
Suprafata utila totala:
143.8 mp
Descarca brosura
Plan Mansarda
Plan Mansarda - 144.96mp
Mareste
Suprafete utile Mansarda
1. Hol + Casa scarii:
17.81 mp
2. Depozitare:
10.57 mp
3. Dormitor:
20.76 mp
4. Baie:
5.15 mp
5. Dormitor:
18.54 mp
6. Baie:
5.37 mp
7. Dormitor matrimonial:
21.28 mp
8. Baie:
6.23 mp
9. Pod / Depozitare:
39.25 mp
Suprafata utila totala:
144.96 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Proiect casa parter si mansarda 4 dormitoare este o alternativă ingenioasă, dedicată celor care își doresc să iasă din tipare. Este construită pe două niveluri și prezintă o suprafață utilă de 288.76, pentru un plus de funcționalitate. Datorită compartimentării inovative, locuința Violet este ideală pentru familiile numeroase, de cinci sau șase persoane. Va răspunde cu siguranță nevoilor fiecărui locatar, fie că este vorba de părinți sau copii. În ceea ce privește design-ul exterior, locuința îmbină armonios finisaje delicate și nuanțe de crem, maro și bej.

Ceea ce ne ajută să excelăm este atenția la detalii. Utilizăm tehnici moderne și tehnologii de ultimă generație. Tocmai de aceea, fiecare proiect prezintă caracteristici speciale. În cazul locuinței Violet, detaliile tehnice impresionează prin standardele înalte de calitate și funcționalitate:

-       Parterul combină eficient utilul cu plăcutul. Living-ul de 34.17 mp se află în apropierea locului de luat masa care oferă un spațiu de 12.58 mp. Bucătăria de 9.62 mp este în regim open space, pentru un plus de confort și funcționalitate. Mesele în familie vor prinde alte contururi. Te vei bucura, așadar, de clipe unice alături de persoanele dragi.

-       Tot aici se află un dormitor de 10.57 mp, care poate fi utilizat atât de locatari, cât și de oaspeții care rămân peste noapte. Biroul de 11.24 mp  îți va permite să realizezi rapid sarcinile de la muncă.

-                     La etaj se află zona de noapte care este formată din trei dormitoare de 18.54 mp, 20.76 mp și respectiv 21.28 mp. Fiecare cameră prezintă propria baie, ceea ce va reprezenta un plus de confort și intimitate. Tot aici se află și un pod de 39.25 mp destinat depozitării eficiente a lucrurilor personale.

-       Garajul de 32.74 mp este situat în aripa stângă a parterului. Oferă suficient spațiu pentru a parca în siguranță mașinile personale sau pentru a integra diverse ustensile.

 

Care sunt avantajele pe care le prezintă proiect casa parter si mansarda 5 dormitoare?

Echipa Hauze este formată exclusiv din specialiști în domeniu, ceea ce asigură rezultate de excepție. Arhitecții noștri trasează cu atenție dimensiunile pentru a răspunde întocmai cerințelor speciale pe care le prezintă clienții. Tocmai de aceea, proiect casa parter si mansarda din gama Violet oferă o gamă diversificată de beneficii. Printre ele se numără:

-       Design ingenios – Ne place să ne apropiem cât mai mult de perfecțiune când vine vorba de amenajarea locuinței. Alternativa Violet combină elemente inedite în exterior, care creează efecte vizuale impresionante. Paleta cromatică aparent simplistă va atrage cu siguranță toate privirile.

-       Materiale premium – Utilizăm doar alternative moderne, de ultimă generație. Tocmai de aceea, locuința garantează standarde înalte de siguranță și durabilitate. Nu va fi nevoie de modificări sau investiții ulterioare. În plus, Haze îți oferă oportunitatea de a personaliza după bunul plac încăperile. La final, te vei bucura de spații inovative, care să îți reprezinte personalitatea.

-       Spații aerisite – Vei realiza cu ușurință toate activitățile zilnice, indiferent de complexitatea implicată. Fiecare încăpere este concepută special pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Indiferent de alegerile în materie de amenajare, spațiul nu se va supraaglomera. Aromia elementelor este cea care primează, indiferent de situație. 

 Echipa Hauze este dornică să îți ofere experiențe premium, indiferent de situație. Specialiștii noștri sunt orientați către rezultate de succes. Tocmai de aceea, lucrează constant pentru a îmbunătăți tehnicile de lucru. Locuința Violet se remarcă prin detaliile tehnice executate excelent, design-ul inovativ sau dimensiunile compacte.

Încă mai stai pe gânduri? Alege cu încredere proiect casa parter si mansarda 4 dormitoare din gama Violet și bucură-te de avantajele numeroase pe care le prezintă!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa Parter si Mansarda (4 dormitoare) – Mia – 119mp

4

Dormitoare

3

Bai

119

Amprenta la sol

141

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect casa Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Thea – 225mp

3

Dormitoare

2

Bai

225

Amprenta la sol

345

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
177
2. Suprafata desfasurata:
357
3. Suprafata utila:
288.76
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
4
6. Dormitoare:
5
7. Regim de inaltime:
Parter + Mansarda
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.900 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
177
2. Suprafata desfasurata:
357
3. Suprafata utila:
288.76
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
4
6. Dormitoare:
5
7. Regim de inaltime:
Parter + Mansarda
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.900 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Tendințe în design interior pentru 2024
Vrei să obții un proiect casa desăvârșit, în pas cu noile reguli de amenajare interioară? Nu-i deloc dificil - tot ce trebuie să faci este să urmezi tendințele anului 2024.
Citeste mai mult
21 Decembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - cum amenajăm casa de Crăciun?
Perioada sărbătorilor este aproape, iar amenajarea unor proiecte case nu mai poate aștepta. Decorarea festivă a locuinței creează atmosfera ideală momentelor petrecute ....
Citeste mai mult
29 Noiembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - idei de amenajare a holului de la intrare
Holul de la intrare este prima zonă pe care invitații tăi o descoperă atunci când intră în casă. Descoperă acum câteva sfaturi utile de amenajare!
Citeste mai mult
26 Octombrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - idei de amenajare în stil american
Dacă visezi de mult la proiecte case în stil american - acum e momentul să pui în aplicare principiile de amenajare.
Citeste mai mult
18 Octombrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu